26 Eylül 2017 10:59

Asansörle duvar arasına sıkışan tamirci hayatını kaybetti

Sarıyer'de yaşanan iş cinayetinde, asansör boşluğundaki kombiyi tamir etmek isteyen tamirci, duvar ile asansör arasına sıkışarak hayatını kaybetti.

Paylaş

Sarıyer’de kombi tamiri için gittiği bir binada, asansör boşluğundaki kombiye asansör boşluğuna bakan bir pencereden bakan tamirci, o sırada apartmanın girişinden çağrılan asansörün kabini ile duvar arasında sıkıştı. İtfaiye ekiplerinin iki saatlik çalışması sonucu sıkıştığı yerden kurtarılan tamirci hayatını kaybetti.

Sarıyer Yeni Mahalle Caddesi 58 numarada saat 09.30 sıralarında meydana gelen olayda, kombi tamiri için eve gelen 40 yaşındaki tamirci Refai Yaşın, kombiyi kontrol etmek istedi. Asansör boşluğunda olan kombiyi görmek için birinci kattaki asansör boşluğuna bakan pencereyi açan tamirci kombiyle ilgilenirken o esnada asansör giriş kattan çağrıldı. Asansör kabininin hareket etmesi üzerine tamirci, kabin ile duvar arasında sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekibi iki saatlik uğraşın ardından Refai Yaşın'ı sıkıştığı yerden kurtardı. Olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı'nın incelemelerinin ardından Refai Yaşın'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Pınar Aydınlar saldırıya uğradı

SONRAKİ HABER

Tur Yıldız Biçer İhsan Şenocak'a cımbız ve pantolon gönderdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...