26 Eylül 2017 10:52

Pınar Aydınlar saldırıya uğradı

Çağlayan'da görülecek duruşmasına katılmak üzere yola çıkan sanatçı Pınar Aydınlar, trafik ışıklarında durduğu esnada saldırıya uğradı.

Paylaş

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Parti Meclis Üyesi ve sanatçı Pınar Aydınlar, 7 Haziran seçim döneminde yaptığı konuşma nedeniyle yargılandığı dava duruşmasına katılmak üzere Kağıthane'de bulunan evinden Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne gitti.

Annesi ile birlikte Kağıthane'de bulunan trafik ışıklarında aracı ile duran Aydınlar'a, bordo renkli üzerinde Türk bayrağı olan bir araçtan inen bir erkek saldırdı. Aydınlar'ın aracının camına ve kaportasına tekme atan şahıs, Aydınlar'a küfür ve hakaret etti. 

Aydınlar aracı hızla sürerek olay yerinden ayrıldı. 

Suç duyurusunda bulunacağını belirten Aydınlar, olayın planlı olduğunu düşünmek istemediğini söyledi. Aydınlar, olay sırasında çevrede bulunanların tepkisiz kaldığını da dile getirdi. 

Aydınlar, saldırıyı Twitter hesabı üzerinden "Biraz önce Kağıthane yolunda annemle seyir halinde iken ışıklarda durduğumda bir faşistin saldırısına uğradım ! Aracıma tekme atıldı!" şeklinde duyurdu.

Aydınlar'ın aracında küçük çapta maddi hasar meydana geldi. (İstanbul/MA)

ÖNCEKİ HABER

Trabzon’da 3 yeni yapay göl kararına tepki 

SONRAKİ HABER

Asansörle duvar arasına sıkışan tamirci hayatını kaybetti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...