Çarptığı köpeği belediye otobüsüne alarak hayatını kurtardı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çalışanı olan bir şoför, otobüsle çarptığı köpeği, tedavisini sağlamak üzere aracına aldı.

26 Eylül 2017 09:41
Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ait halk otobüsünün şoförü, seyir halinde iken yola aniden çıkan köpeğe çarptı. Köpeği belediye otobüsüne alan ve belediye ekiplerini arayan şoför, tedavi edilmesi için ekiplere teslim etti.

Doğan Haber Ajansında yer alan habere göre, Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ait 200 hat numaralı otobüsle İzmit ile İstanbul arasında sefer yapan şoför Eren Karadaş, İstanbul İçmeler civarında yola aniden çıkan bir köpeğe çarptı. Şoför Karadaş, otobüsü durdurarak yaralı köpeği araca aldı ve belediyeye haber verdi. Otobüsü İçmeler Köprüsü'nün altında durduran şoför, kanaması olan köpeğin altına gazete kağıdı serdi. Araca aldığı yaralı köpek ile birlikte durağa giden şoför, yol boyunca acıdan ve korkudan inleyen köpeği konuşarak sakinleştirmeye çalıştı. Daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait ekiplerin gelmesi ile köpek, tedavi edilmek üzere götürüldü.

İşe geç kalma endişesi yaşayan bazı yolcular Şoför Eren Karadaş'a tepki gösterirken bazı yolcular ise Karadaş'ı duyarlılığından ötürü kutladı. (HABER MERKEZİ)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

EMEP: Kürtlerin tercihine saygı duyulmalıdır 

SONRAKİ HABER

Kocaeli'deki tekne faciasında yeni detaylar ortaya çıktı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...