27 Temmuz 2012 11:41

Çimlerde İncesaz keyfi

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ücretsiz “Çim Konserleri” önceki gece İncesaz’ı ağırladı. İncesaz, İzmirli müzikseverlere hem duygusal anlar yaşattı, hem de eğlendirdi.2009’dan bu yana Alsancak Tarihi Hava Gazı Fabrikasında düzenlenen ücretsiz konserler, İzmirlilerin yaz gecelerine fark

Çimlerde İncesaz keyfi
Paylaş

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ücretsiz “Çim Konserleri” önceki gece İncesaz’ı ağırladı. İncesaz, İzmirli müzikseverlere hem duygusal anlar yaşattı, hem de eğlendirdi.

2009’dan bu yana Alsancak Tarihi Hava Gazı Fabrikasında düzenlenen ücretsiz konserler, İzmirlilerin yaz gecelerine farklı bir soluk katmaya devam ediyor. 7 Haziranda başlayan ve her perşembe düzenlenen konserler, İzmirli müzikseverlere çimlerde ücretsiz müzik dinleme keyfi sunuyor. Ramazanın gelişiyle konsept değiştiren konserlerde bu kez İncesaz hayranları buluştu.

Önceki gece Hava Gazı’nın yolunu tutan binlerce kişi, evden getirdiği kilimi, çerezi ve içecekleriyle çimlere serildiler. İncesaz’ın söylediği ezgilerle hem romantik tınılar dinlediler, hem de dans ettiler. Tambur, kemençe ve kanun gibi geleneksel sazları, çağdaş tını ve armonilerle harmanlayan grup, tarihi mekanda tam bir ramazan eğlencesi yaşattı.

Geç kalanların oturacak yer bulmakta zorlandığı konserler, 20 Eylüle kadar her perşembe devam edecek. Saat 21.00’de başlayan konserlerde gelecek hafta, Ömer Faruk Tekbilek sahne alacak. (İzmir/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Bölge’den savaş manzaraları

SONRAKİ HABER

Yeni İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası sosyal cinayetleri önler mi?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...