Beşiktaş ‘Devler Ligi’nde: Konuk RB Leipzig

Beşiktaş, yarın RB Leipzig’le yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

25 Eylül 2017 18:05
Paylaş

Gergin Fenerbahçe derbisinden mağlubiyet ve moral bozukluğuyla çıkan Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi’ne dönüyor.

Porto’yu deplasmanda 3-1 yenerek G grubuna iyi başlayan siyah beyazlılar, evinde RB Leipzig’i mağlup ederse önemli bir avantajı ele geçirecek. Sezona istikrarsız bir başlangıç yapan RB Leipzig, geçtiğimiz hafta Eintracht Frankfurt’u 2-1 mağlup etti. Leipzig, Şampiyonlar Ligi’nde gruptaki ilk maçta ise Monaco’yla sahasında 1-1 berabere kaldı. Gruptaki diğer maçta Monaco, Porto’yu ağırlayacak. Maçlar saat 21.45’te başlayacak.

Şampiyonlar Ligi’nde günün diğer maçları ise şöyle:

E grubu: Sevilla-Maribor * Spartak Moskova-Liverpool - F grubu: Manchester City-Shakhtar Donetsk * Napoli-Feyenoord - H grubu: Apoel Nicosia-Tottenham Hotspur * Borussia Dortmund-Real Madrid. (SPOR SERVİSİ)

ALMAN EKİBİNDEN ESPRİLİ PAYLAŞIM

Öte yandan Alman ekibinin resmi twitter hesabından bugün esprili bir paylaşım yapıldı. Siyah beyazlıların transfer döneminde bir akım haline gelen ve her yeni transferde video kliplere konu olan 'Come to Beşiktaş' sloganı, bu kez de Leipzig tarafından kullanıldı. Videoda UEFA Şampiyonlar Ligi'nden gelen aramaya 'Yes, we coming to Beşiktaş' (evet Beşiktaş'a geliyoruz) şeklinde cevap verildiği görülüyor. (SPOR SERVİSİ)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

Zeminden çıkan eserler AVM inşaatını durdurdu

SONRAKİ HABER

Naim Süleymanoğlu yoğun bakımda

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...