25 Eylül 2017 10:52

LeBron James, Donald Trump'ı solladı

LeBron James'in Donald Trump'a Twitter'da verdiği 'Seni işe yaramaz' yanıtı, sosyal medya popülaritesiyle övünen Trump'ın tüm tweet'lerini solladı.

Paylaş

ABD Başkanı Donald Trump’ın, ülkedeki ayrımcılığı protesto etmek için milli marş sırasında diz çöken sporculara karşı hakaretiyle başlayan tartışma devam ediyor.

Sık sık sosyal medyada ne kadar popüler olduğuyla övünen Donald Trump’a karşı son tartışmada en çok konuşulan yanıtı veren LeBron James’in “Seni işe yaramaz” diye başlayan tweet’i Trump’ın sosyal medya tarihinde bugüne kadar attığı tüm tweet’lerden daha fazla paylaşıldı.

Slate’in haberine göre Twitter’da 38.5 milyon takipçisi olan LeBron James’in tweet’i 648 bin 616 kez retweet’lenirken bu sayı, 39.2 milyon takipçisi olan Donald Trump’ın bugüne kadarki en popüler tweet’i olan ve seçim zaferini kutladığı “Bugün Amerika’yı yeniden harika yapıyoruz” tweet’ini ikiye katladı. Trump’ın bu tweet’i 335 bin 657 kez retweet edilmişti.

Trump’ın James’in kendisine yanıt vermesine neden olan “Beyaz Saray’a gitmek şampiyon takımlar için büyük bir onur kabul edilir. Stephen Curry tereddüt içindeyse davet de geri çekilmiştir” tweet’i ise 63 bin 981 kez retweet edildi.

LeBron James, Trump'a yanıtında “Seni işe yaramaz. Beyaz Saray’a gitmek büyük bir onurdu ta ki sen ortaya çıkana kadar” demişti. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Porsuk Çayı'nda mahsur kalan atı yurttaşlar kurtardı

SONRAKİ HABER

Cumhuriyet davası: Kadri Gürsel tahliye edildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...