25 Eylül 2017 09:36

Bursa'da İtfaiyecilik Haftası sahte ihbarla kutlandı

Bursa'da itfaiye ekiplerinin İtfaiyecilik Haftası'nı kutlamak isteyen börek imalatçısı, sahte yangın ihbarı yapıp gelen ekibe börek yedirdi.

Paylaş

Bursa’da, börek imal eden bir şirketin sahibi Hasan Acar, İtfaiyecilik Haftası nedeniyle ilginç bir kutlamaya imza att. Sahte yangın ihbarında bulunan Hasan Acar, işyerine gelen itfaiye ekibini kapıda karşılayıp, İtfaiyecilik Haftası nedeniyle onları kutlayıp sonra da börek yedirdi.

Bursa’da 2012 yılında, 2 bin 23 metre uzunluğunda kol böreği yaparak Guinness Rekorlar Kitabı'na giren Hasan Acar,  303. İtfaiyecilik Hatfası dolayısıyla Bursa İtfaiye Teşkilatına tuhaf bir kutlama hazırladı. 38 yaşındaki Hasan Acar, 'Yangın 110' ihbar hattını arayarak, işyerinde yangın çıktığını, imalathane bölümünde işçilerin mahsur kaldığı yönünde ihbarda bulundu. Aynı ihbar bir kadın ve erkek müşteri tarafından da yapıldı.

Yaklaşık 4 dakika sonra bir itfaye aracı siren çalarak işyerine geldi. Ekip, hortumunu çıkarıp, işyerine içeriye gireceği sırada çalışanlar alkış yağmuruna tutarak, ekibinin 'İtfaiye Haftası'nı kutladı. İşyeri sahibi Hasan Acar, itfaiye erlerine börek yedirdi ve itfaiye aracı şeklinde hazırlanan yaş pastayı kesti.

(Bursa/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Ünlülerle hayranlarını buluşturan Famelog yayınlandı

SONRAKİ HABER

Ataköy-Şirinevler metro istasyonunda yangın

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...