25 Eylül 2017 09:50

Ünlülerle hayranlarını buluşturan Famelog yayınlandı

Ünlüler ve hayranlarını sadece sosyal medyada değil fiziksel ortamda da bir araya getirmeyi amaçlayan sosyal medya uygulaması Famelog yayına başladı.

Paylaş

Ünlüler ve hayranlarını sadece sosyal medyada değil fiziksel ortamda da bir araya getiren yeni sosyal medya uygulaması Famelog tanıtıldı.

Famelog, ünlüleri, fanları ve markaları ile dijital ve fiziksel ortamda bir araya getirme amacı taşıyor. Ünlülerin fanları ve markalar ile ilişki yönetimlerine yön veren, ayrıcalıklı bir platform olarak kurgulanan Famelog, iOS ve Android üzerinden ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Famelog’u yaygın sosyal medya mecralarından ayıran en büyük özellik, yalnızca ünlüler, onların takipçileri ve markaların bir araya geldiği bir platform olması. Famelog’u ayrı kılan bir diğer özellikse bu buluşmayı sosyal ağla sınırlamayıp farklı proje ve etkinliklerle ünlüler ve fanlarını fiziki olarak da bir araya getirmesi. Famelog’un, üyelik sisteminin sağladığı bağış yöntemiyle sosyal sorumluluk için yeni bir alan yaratması da hedefleniyor.

FAMELOG NASIL ÇALIŞIYOR?

Ünlüler ve markalar uygulama içinde "Famelogger" olarak anılıyor ve "Celebrities&Brands kapısından sisteme giriş yapıyor. Fanlar ise "Followers&Fans" kapısından giriş yapıyor ve sonrasında kendi aralarında farklı statülere ayrılıyorlar. Böylece fanlar, hayranı olduğu ünlüyü takip ederken üyelik statüsünü yükselterek ünlüyle etkileşime geçmesini sağlayacak bazı ayrıcalıklar edinebiliyor.

Örneğin Premium Fan statüsüne geçen fanlar, ünlünün kendisine sağladığı bazı avantajlardan yararlanma hakkına sahip olabiliyor. Markalar ise Famelog etkinliklerine veya ünlülerine sponsor olarak, uygulama içinde Famelogger olarak profil yaratma hakkını kazanıyor.

FAMELOGGER NE DEMEK?

Famelogger: Famelogger, esnek gönderi yapısına sahiptir. Duvar ve Fan duvarı olmak üzere iki ayrı yayın akışı mevcuttur. Sistem tarafından geliştirilen yapay zeka ve “Guardian” olarak adlandırılan kullanıcılar aracılığı ile hesap küfür, hakaret içerikleri ve spamlarden korunur. "Guardian"lar Famelogger tarafından seçilirler ve ünlü ile fanları arasında koruma duvarı görevi görürler. Famelogger’lar diğer kullanıcılar tarafından etiketlenemezler.

Diledikleri sayıda kullanıcıyı takip edebilen Followers and Fans kategorisindeki kullanıcılar fan duvarlarında fotoğraf veya metin paylaşımı yapabiliyorlar. Fanlar, kendi aralarında üç katmanlı bir hiyerarşik yapıya sahip. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

'Rusya uçakları Deyrezzor'da SDG'yi vurdu' iddiası

SONRAKİ HABER

Bursa'da İtfaiyecilik Haftası sahte ihbarla kutlandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...