24 Eylül 2017 09:55

Beşiktaş, Mahmut Uslu'yu mahkemeye verecek

Beşiktaş'ın Hukuk İşlerinden Sorumlu Yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Fenerbahçe yöneticisi Mahmut Uslu'nun mahkemeye verileceğini söyledi.

Paylaş

Gergin geçen maç sonrası Kadıköy'de Fenerbahçe'ye 2-1 yenilen Beşiktaş'ın Hukuk İşlerinden Sorumlu Yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Fenerbahçe yöneticisi Mahmut Uslu'nun mahkemeye verileceğini söyledi.

Hakem Ali Palabıyık'ın maçı Fenerbahçe'ye vermek için elinden geleni yaptığını söyleyen Mahmutyazıcıoğlu, Palabıyık için "Emek hırsızı" ifadesini kullandı.

Karşılaşmadan sonra Fenerbahçe yöneticisi Mahmut Uslu'nun yaptığı açıklamaların spor ahlakı bir yana genel ahlak kurallarıyla da bağdaştırılacak bir yanı olmadığını ifade eden siyah beyazlı takımın yöneticisi, hukuk kurulunu da harekete geçirdiklerini dile getirdi.

''ARSEN ORMAN'IN NE ANLAMA GELDİĞİNİ HERKES BİLİYOR'

Mahmut Uslu'nun Başkan Fikret Orman'a yönelik yaptığı 'Arsen Orman' yakıştırmasının ne anlama geldiğinin tüm kamuoyunca bilindiğini ifade eden Mahmutyazıcıoğlu, ''Mahmut Uslu'nun açıklamalarına mantıklı ve aklı selim bir şekilde bir cevap vermek mümkün değil, aynı seviyeye de inemeyiz. Ama sen bizim başkanımıza 'hırsız ' yakıştırması yapamazsın. Bizim bir futbolcumuzun özel hayatı ile ilgili açıklamalar yapıp suçlamalarda bulunamazsın. Özel hayata saygı diye bir şey var. Söylenecek çok şey var ama dediğim gibi o üsluplara o seviyelere inemeyiz. Mahmut Uslu'yu mahkemeye vereceğiz. Hukuk kurulumuzu harekete geçirdik ve gerekli hazırlıklar yapılıyor.'' diyerek konunun yargıya taşınacağını söyledi.

Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı 2-1 yendiği maçta 3'ü Beşiktaşlı futbolculara olmak üzere 5 kırmızı kart çıkmıştı.

46 TARAFTAR HAKKINDA İŞLEM YAPILDI

İstanbul Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü ekipleri dünkü maçta, 6222 sayılı 'Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun' kapsamında her iki takım taraftarlarından toplam 46 kişiye işlem yaptı.

30 FENERBAHÇE TARAFTARINA İŞLEM YAPILAN SUÇLAR

Fenerbahçelilere yapılan işlemler şu şekilde; 4 kişiye meşale yakmak, 4 kişi usulsüz bilet satışı, 2 kişiye yasaklı madde sokmak, 5 kişiye sahaya yabancı madde atmak, 5 kişiye taşkınlık, 4 kişiye alkollü giriş, 1 kişiye hakaret içeren pankart, 1 kişiye yasak alanlara girmek, 3 kişiye taşkınlık ve küfürlü tezahürat ve 1 kişiye küfürlü tezahürattan işlem yapıldı.

16 BEŞİKTAŞ TARAFTARINA İŞLEM YAPILAN SUÇLAR

Beşiktaşlılara yapılan işlemler ise şu şekilde; 1 kişiye uyuşturucu madde, 1 kişiye bıçakla içeri girme, 5 kişiye torpille içeri girme, 2 kişiye meşale bulundurmak, 4 kişiye taşkınlık, 2 kişiye usulsüz giriş ve1 kişiye ise meşale yakmak suçundan işlem yapıldı. (İstanbul/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Zeki Müren, mezarı başında anıldı

SONRAKİ HABER

İsveç medyasının 2017 teması: Çocuklar satılık değil

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...