27 Temmuz 2012 09:57

Tuğla fabrikasında bir işçi hayatını kaybetti

Manisa’nın Salihli ilçesindeki bir tuğla fabrikasında, nakliye kamyonunun yükleme bandına çarpması sonucu bantla duvar arasına sıkışan bir işçi hayatını kaybetti.Durasıllı beldesi mevkiinde bulunan fabrikada, 43 RD 182 plakalı, Ali İhsan Birinci adlı şahsın kullandığı kamyon, mal yüklemek üzere geri manevra yaptığı sırada

Tuğla fabrikasında bir işçi hayatını kaybetti
Paylaş

Manisa’nın Salihli ilçesindeki bir tuğla fabrikasında, nakliye kamyonunun yükleme bandına çarpması sonucu bantla duvar arasına sıkışan bir işçi hayatını kaybetti.

Durasıllı beldesi mevkiinde bulunan fabrikada, 43 RD 182 plakalı, Ali İhsan Birinci adlı şahsın kullandığı kamyon, mal yüklemek üzere geri manevra yaptığı sırada tuğla yükleme bandına çarptı. Çarpmanın etkisiyle Hüseyin Tezcan (47) adlı işçi, duvar ile bant arasında sıkışarak yaralandı. Ağır yaralı olarak Salihli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Hüseyin Tezcan kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bir iş kazası da Erzurum’da gerçekleşti. Erzurum’un İspir ilçesi Çoruh Vadisi’nde yol genişletme çalışmaları sırasında dinamit patlatılması sonrası yaşanan iş kazası ölümle sonuçlandı.

Özel bir şirketin yol genişletme çalışması yaptığı Çoruh Vadisi Sırakonaklar köyü mevkiinde, dinamitle yol açma çalışması sırasında bir teknisyen hayatını kaybetti. Patlama ateşleyicisi teknisyen Hüseyin Çakır (35) kayaların arasına yerleştirilen dinamiti sığınaktan ateşledikten hemen sonra dışarı çıktı. Bu sırada patlamanın etkisiyle çevreye saçılan taşlardan birisinin kafasına isabet etmesiyle Çakır, olay yerinde hayatını kaybetti.

Çakır’ın cenazesi ilçe devlet hastanesi morguna kaldırıldı. Yapılan otopsinin ardından Çakır’ın cenazesi ailesine teslim edilerek, toprağa verilmek üzere Trabzon’un Araklı ilçesine gönderildi.
(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Damacanalardaki mikroplar yandaş mı?

SONRAKİ HABER

Roboskililer adalet arıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...