23 Eylül 2017 18:18

Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosunun programı belli oldu

Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu, 2017-2018 tiyatro sezonunu yine iddialı oyunlarıyla açmaya hazırlanıyor.

Paylaş

Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosunun programı belli oldu. Yeni sezon için hazırlıklarına tüm hızıyla devam ettiklerini söyleyen Kerem Alışık, “Tiyatromuzun 22’inci yılında seyircinin bizleri yalnız bırakmadığı 4 oyunumuzla perde açacağız. Ayrıca şu an için ön hazırlıkları devam eden iki yeni oyunumuzun da provaları başladı. Tüm tiyatroseverler ve tiyatro toplulukları için hayırlı bir sezon olmasını diliyor bizi yalnız bırakmayan seyircimize teşekkür ediyoruz.” dedi.

Birol Güven’in yazdığı ve 6’ıncı sezonuna giren, başrollerini Levent Ülgen ve Goncagül Sunar’ın oynadığı komedi “Yatak Odası Diyalogları” 22 Ekim Pazar saat 16.30’da, Zorlu PSM de seyircisiyle buluşacak.

Mary Shelley’in romanından Nick Dear tarafından uyarlanan Selen Korad Birkiye’nin çevirisini yaptığı “Frankenstein”, Şakir Gürzumar yönetiminde, 3’üncü sezonuna, 14 Ekim Cumartesi saat 20.30 da Zorlu PSM de girecek.

Yine Birol Güven’in kaleme aldığı, yönetmenliğini Galip Erdal’ın üstlendiği, başrollerini Begüm Kütük ve Hakan Meriçliler’in paylaştığı komedi oyun “Binde Bir Gece Diyalogları”, 13 Ekim Cuma günü saat 20.30’da, Kozzy’de (Kozyatağı Kültür Merkezi), 2’inci sezonunda izleyicilerle buluşacak.

Amerikalı Yazar Edward Albee’nin eseri “Bir Hayvanat Bahçesi Hikâyesi”, 18 Ekim Perşembe Zorlu PSM Stüdyo’da saat 20.30’da perde açacak. Gökhan Erarslan’ın yönettiği oyunda Oyuncu Burak Sergen ve Onur Kırat yer alıyor. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Arhavi'de şiddetli yağış, su baskınlarına neden oldu

SONRAKİ HABER

ABD savaş uçakları Kore sınırında uçtu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...