23 Eylül 2017 10:45

Çalışanı basınçlı sulu yıkama görüntülerine soruşturma

Sivas'ta sandalyeye bağlayarak yarı şaka amaçlı basınçlı suyla yıkaması ile ilgili görüntülere ilişkin Sivas Valiliği soruşturma başlattı.

Paylaş

Sivas'ta  oto yıkama işyerini çalıştıran E.E.'nin işini aksatan çalışanını sandalyeye bağlayarak yarı şaka amaçlı basınçlı suyla yıkaması ile ilgili görüntülere ilişkin Sivas Valiliği soruşturma başlattı.

Kent merkezindeki Toptancılar Sitesi'nde oto yıkamacı E.E. işini aksattığı gerekçesiyle çalışanı M.A.'ya farklı bir ceza vermek istedi. Bir arkadaşının yardımıyla çalışanını iple sandalyeye bağlayan E.E., onu önce köpüklü suyla fırçaladı, ardından basınçlı suyla yıkadı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler ilgi çekti. İşyeri sahibi E.E., yarı şaka, yarı ceza amacıyla bunu yaptıklarını, suyun zarar vermemesi için tazyiğini azalttıklarını söyledi. Görüntülerin haber olarak yayınlanması ardından bu sabah saatlerinde Sivas Valiliği'nden açıklama yapıldı. Açıklamada, şöyle denildi:

"Sivas'ta işini aksatan çırağını sandalyeye bağlayıp yıkadığı görüntüleri basında ve sosyal medyada paylaşılan oto yıkamacı ile ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır."

İşyeri sahibi E.E. ve M.A.'nın olayla ilgili ifadelerinin alınacak. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Elazığ'ın 4 ilçesinde özel güvenlik bölgesi ilan edildi

SONRAKİ HABER

Mesud Barzani: Sonunda ölüm de olsa hazırız

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...