22 Eylül 2017 22:19

Buz hokeyinde Continental Cup heyecanı

Zeytinburnu Belediyesi Spor Kulübü Buz Hokeyi Takımı, Kıtalararası Buz Hokeyi Şampiyonası’na hazırlanıyor.

Paylaş

Zeytinburnu Belediyesi Spor Kulübü Buz Hokeyi Takımı, Uluslararası Buz Hokeyi Federasyonu (IIHF) tarafından düzenlenen Kıtalararası Buz Hokeyi Şampiyonası’na (Continental Cup) hazırlanıyor. 

Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da 29 Eylül - 2 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan Grup A Müsabakalarında Zeytinburnu Belediyesi Spor Kulübü Buz Hokeyi takımının rakipleri şöyle: Irbis-Skate Sofia (Bulgaristan), Kızılyıldız (Sırbistan) ve Esja Reykjavik (İzlanda).

Didi Türkiye Buz Hokeyi Süper Ligi 2016-2017 sezonunu lider tamamlayan Zeytinburnu Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Halit Albayrak yaptığı açıklamada, “3 sezondur Türkiye Süper Ligi’ni lider tamamlıyoruz ve Uluslararası Buz Hokeyi Federasyonunun kulüp bazında düzenlediği en prestijli organizasyonu olan Continental Cup’a katılıyoruz. Geçtiğimiz sezon 35 yıllık Türk Buz Hokeyi tarihinde bir ilki gerçekleştirerek mücadele ettiğimiz grubu yenilgisiz lider tamamladık ve bir üst gruba yükseldik. Bu yıl turnuvaya ekip olarak iyi hazırlandık, şampiyonluk kupasını ülkemize getirmek için yoğun bir mesai harcıyoruz” dedi.

MAÇ PROGRAMI

Zeytinburnu Belediyesi Spor Kulübünün maç programı şöyle: 29 Eylül Cumartesi 16.00 Zeytinburnu Belediye SK - Irbis-Skate Sofia * 30 Eylül Pazar  19.30 Kızıl Yıldız - Zeytinburnu Belediye SK * 1 Ekim Pazartesi 16.00  Esja Reykjavik - Zeytinburnu Belediye SK. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Çıplak aramaya karşı çıkınca sağır olana kadar darbedildi

SONRAKİ HABER

‘Sokakta yasak, okulda yasak. Müziği nerede yapacağız?’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa