22 Eylül 2017 17:57

Alanyaspor'dan deplasmanda muhteşem geri dönüş: 3-4

Trabzonspor, kendi evinde Alanyaspor ile oynadığı karşılaşmada 3-0 öne geçmesine rağmen 3-4 mağlup olmaktan kurtulamadı.

Paylaş

Trabzonspor, Süper Ligin 6'ıncı haftasında evinde Alanyaspor'u ağırladı. Karadeniz ekibi maça çok hızlı başladı ve peş peşe 3 gol bularak rahatladı. Maçın ilk yarısı, Alanyaspor'un da bulduğu golle 3-1'lik skorla bitti. İkinci yarıda Alanyaspor, ikisi penaltıdan olmak üzere 3 gol daha buldu ve muhteşem bir geri dönüşle maçı 3-4 kazandı. Trabzonspor'un golleri Burak Yılmaz (2) ve Juraj Kucka'dan gelirken Alanyaspor Vagner Love (3) ve Junior Fernandes'in golleri ile galibiyete ulaştı.

TRABZONSPOR TARAFTARINDAN 'SEDAT PEKER' YAZISI

Trabzonspor ile Alanyaspor arasında oynanan maçta, kale arkası tribününde bir grup taraftara giydirilen tişörtlerde "Reis Sedat Peker Bir Umuttur Yaşamak"  yazısı yer aldı. Futbol Arena'nın objektiflerine yansıyan fotoğraf, sosyal medyada tartışma konusu oldu.

  • Trabzonspor'un evinde ağırladığı Alanyaspor maçında, kale arkasındaki bir grup taraftar suç örgütü lideri yargılanan Sedat Peker'e yönelik bir göndermede bulundu. Sıra sıraya dizilen taraftarlar giydikleri tişörtlerde "Reis Sedat Peker Bir Umuttur Yaşamak" yazısını meydana getirdi.

(SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Pes etmek ebeveyn mirası

SONRAKİ HABER

Köydefestival var!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...