Wes Anderson 'Köpekler adası'yla geliyor: Fragmanı çıktı

Wes Anderson, Isle of Dogs(Köpekler adası) filmiyle izleyiciyle buluşuyor. Mart 2018'de vizyona girecek filmin fragmanı yayınlandı.

22 Eylül 2017 12:38
Paylaş

Yönetmen Wes Anderson, The Grand Budapest Hotel’den (Büyük Budapeşte Oteli) 4 yıl sonra yeni filmiyle izleyiciyle buluşuyor.

Mart 2018’de vizyona girecek olan Isle of Dogs(Köpekler Adası), Anderson’ın Fantastic Mr. Fox filmi gibi stop-motion animasyon olacak.
Film, ‘köpek gribi’ adlı yeni bir virüsün hızla yayıldığı hayali Japon şehri Megasaki’de geçiyor. Köpekler, kendilerini sürmek isteyen kentin valisine karşı mücadele ediyor.

Wes Anderson, ‘Isle of Dogs’ için her zaman olduğu gibi yine seçkin bir kadroyu bir araya getiriyor. Filmde seslendirme yapacak isimler arasında Bill Murray, Ed Norton, Jeff Goldblum, Frances McDormand ve Yoko Ono da var.

İlk filmi Bottle Rocket’ı 1996’da çeken Wes Anderson özgün sinematografisiyle son 20 yılın en dikkat çekici yönetmenleri arasında yer alıyor. Anderson, Bottle Rocket’tan sonra Rushmore(1998), The Royal Tenenbaums(2001), Life Aquatic with Steve Zissou(2004), The Darjeeling Limited(2007), Fantastic Mr. Fox(2009), Moonrise Kingdom(2012) ve The Grand Budapest Hotel’i(2014) izleyiciyle buluşturdu. (KÜLTÜR SERVİSİ)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

Enis Berberoğlu: Sağlığım iyi, mücadeleye devam

SONRAKİ HABER

Özel halk otobüsü bariyerlere çarptı: 4 yaralı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa