22 Eylül 2017 11:35

Maltepeli öğrencilere ücretsiz servis

Maltepe Belediyesi ücretsiz servisleri bu yıl da Maltepeli öğrencileri okula götürecek.

Paylaş

Maltepe Belediyesi tarafından 2 yıl önce başlatılan ücretsiz servisler, Maltepeli öğrencileri taşımaya bu sene de devam ediyor. Uygulama ile 7 hat üzerinde bulunan okullara taşınacak öğrencilerin, hem güvenli, hem de ücretsiz seyahat etmesi amaçlanıyor.

Maltepe Belediyesi, öğrenci velilerinden gelen istek üzerine 2 senedir sürdürdüğü ücretsiz öğrenci servislerini, bu sene de sürdürme kararı aldı. Servisler, 7 hat üzerinden, öğrencileri evden okula ve okuldan eve ulaştırıyor.  

İki sene boyunca 11 otobüsle yapılan seferlerle 145 bin 340 kilometre yol kateden servisler, günlük ortalama 400 öğrenciye hizmet verecek. Ücretsiz öğrenci servisleriyle ilgili bilgi veren Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrencilere ve velilere hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, “Bizler her fırsatta öğrencilerimizin yanında olacağımızı ve onların hayatlarını kolaylaştıracağımızı söylemiştik” dedi.  

25 Eylül Pazartesi gününden itibaren hizmet vermeye başlayacak öğrenci servisleri, toplu ulaşım araçlarının yoğun olduğu saatlerde, belirlenen 7 güzergahta, sabah 06.00, 06.50 ve 07.50 saatleri arasında 3 vardiya halinde sefer gerçekleştirecek. Öğleden sonra da, belirlenecek saatlerde yapılacak ring seferleriyle öğrenciler evlerine ulaştırılacak. Öğrenciler mahalle muhtarlıklarından, sefer saatleri ve güzergahlarıyla ilgili bilgi alabilecek. (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

İsrail, Şam Havalimanı yakınlarını vurdu

SONRAKİ HABER

Okulda çocuğunun öğretmenini bıçakladı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...