27 Temmuz 2012 08:45

İki ayda 10 bin kürtaj haberi yapıldı

BAŞBAKAN Erdoğan’ın mayısın son haftasında, 5. Uluslararası Parlamenterler Konferansı’nda yaptığı konuşma sırasında gündeme getirdiği kürtaj ve sezaryen konusuyla ilgili, iki aylık sürede yazılı ve görsel medyada, yayınlanan haber sayısının 10 bini geçtiği belirlendi.Medya Takip Ajansı Interpress’in yaptığı araştırma

İki ayda 10 bin kürtaj haberi yapıldı
Paylaş

BAŞBAKAN Erdoğan’ın mayısın son haftasında, 5. Uluslararası Parlamenterler Konferansı’nda yaptığı konuşma sırasında gündeme getirdiği kürtaj ve sezaryen konusuyla ilgili, iki aylık sürede yazılı ve görsel medyada, yayınlanan haber sayısının 10 bini geçtiği belirlendi.

Medya Takip Ajansı Interpress’in yaptığı araştırmaya göre, kürtaj konusu 10 bin 942 haberle medyanın gündeminden inmedi.

Ulusal, bölgesel ve yerel iki bine yakın gazete ile dergide, kürtaj ve sezaryen konusu üzerine yayınlanan haberlerinin toplam 7 bin 291 kez yer aldı. Köşe yazarları ise geçen iki aylık sürede kendilerine ayrılan sütunlarda kürtaj ve sezaryen konusuna toplam 2 bin 384 kez değindi.

Ulusal, bölgesel ve yerel 40’ı aşkın kanalda yayınlanan haber ve programlarda da kürtaj ve sezaryen konusu toplam 3 bin 651 kez gündeme geldi. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Tıp öğrencilerine tahliye yok

SONRAKİ HABER

Lady Gaga Rodriguez’in filminde

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...