21 Eylül 2017 22:23

Ömer Turan, Hakan Fidan haberine ilişkin gözaltına alındı

Ömer Turan, kurucusu olduğu sitede Emre Uslu, Mehmet Baransu, Önder Aytaç'ın Hakan Fidan'ı paylaşımlarının haberleştirilmesi üzerine gözaltına alındı

Paylaş

Gazeteci Ömer Turan gözaltına alındı. Turan'ın gözaltına alındığını kurucusu olduğu manset24.com sitesi duyurdu. Sitede yer alan habere göre Ömer Turan'ın gözaltına alınma sebebi, Manset24.com'da yer alan MİT Müsteşarı Hakan Fidan'la ilgili haber olarak gösterildi.

Sitede Emre Uslu, Mehmet Baransu ve Önder Aytaç'ın MİT Müsteşerı Hakan Fidan'ı övdüğü tweetler ve Önder Aytaç'ın Hakan Fidan'ı MİT müsteşarlığı için aday gösterdiği yazı haberleştirilmişti.

'BU CUMHURBAŞKANIMIZA VE FETÖ İLE MÜCADELE EDENLERE ÇEKİLMİŞ BİR OPERASYONDUR'

Turan, kendisiyle ilgili 3 sayfalık bir not yazdı. Yazdığı notta Hakan Fidan'a hakaret etmediğini, sadece bir dönem FETÖ'cü isimlerin Fidan'ı nasıl övdüğünü anlattığını söyleyen Turan, kendisine daha önce 2 kez FETÖ'den soruşturma açıldığını ve takipsizlik aldığını hatırlattı. Turan, "bu sayın Cumhurbaşkanımıza ve FETÖ ile mücadele edenlere hatta tüm milli unsurlara çekilmiş bir operasyondur. Yarından itibaren Ömer Turan'ı bile almışlarsa FETÖ ile mücadele bitmiştir, Erdoğan ölümüne yanında duranlara sahip çıkmıyor algısı işleyecek" dedi.

"Bu bir KÖZ operasyondur" diyerek devlet içindeki KÖZ yapılanmasını işaret eden Turan, "küs değilim, kızgın değilim ya da kırgın hiç değilim, aksine gururluyum. Türk devletine ve Erdoğan'a olan sadakatimi hapise girerek ödüyorum. Bu benim için bir şereftir. Vallahi sonunda ölüm dahi olsa bu kutlu davadan vazgeçmem. Ya devlet başa ya kuzgun leşe" ifadelerini kullandı.

EMRE USLU: HERKES BİR GÜLERCE OLAMIYOR SONUÇTA

Ömer Turan’ın gözaltına alınmasının ardından Emre Uslu, twitter hesabından şu mesajı paylaştı:

“Ömer Turan gözaltına alındı. Kanada’da beraber kalmıştık. Bana saldırıp yırtacağını sanıyordu yırtamadı. Herkes bir Gülerce olmuyor sonuçta :)” (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Balıkesir'de MHP'de toplu istifa

SONRAKİ HABER

Fatih Terim'den TFF'ye ihtarname: 1 yıllık maaşımı verin

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...