21 Eylül 2017 21:53

Balıkesir'de MHP'de toplu istifa

Savaştepe'de aralarında MHP eski ilçe başkanlarının ve 2 belediye meclis üyesinin de bulunduğu 69 üye, MHP'den istifa etti.

Paylaş

MHP Savaştepe İlçe Teşkilatı'nda görevli 69 üye, partilerinden topluca istifa etti. İstifa dilekçelerini Savaştepe İlçe Seçim Kurulu'na sunan üyeler adına MHP Genel Merkezi tarafından daha önce feshedilen ilçe yönetim kurulunun başkanı Abdullah Ceylan açıklama yaptı.

Ceylan, şunları söyledi:

"Mensubu bulunmuş olduğumuz Milliyetçi Hareket Partisi'nin artık milliyetçi, ülkücü çizgiden uzaklaşmış olduğunu üzüntüyle izlemekteyiz. Bizler Milliyetçi Hareket Partisi'nin, ülkücü hareketin iktidar olması için maddi ve manevi her türlü fedakarlıkta bulunduk. Delegeyi hiçe sayan, 800 delegenin iradesini görmeyen, nereye, nasıl ve ne şekilde hizmet ettiği bilinmeyen bir Genel Başkan'ın arkasından gitmek, biz ülkücülerin Türk Milleti'ne yapabileceği en büyük ihanettir. Bizler bu ihanetlere ortak olmamak ve yine bu ihanetlere dur demek için Milliyetçi Hareket Partisi Savaştepe İlçe Teşkilatı'ndan 69 üye istifa ediyoruz."

Ceylan, İstifa eden 69 kişinin ise bundan sonraki siyasi hayatlarına Meral Akşener tarafından kurulacak olan yeni partide devam edeceğini söyledi. (Balıkesir/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Almanya'dan Türkiye'ye yaptırım: Hermes garantilerine sınır

SONRAKİ HABER

Ömer Turan, Hakan Fidan haberine ilişkin gözaltına alındı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...