İngiltere'nin Türkiye Büyükelçisi Moore, Beşiktaş'a üye oldu

Her fırsatta Beşiktaşlılığını dile getiren İngiltere'nin Türkiye Büyükelçisi Richard Moore, Beşiktaş kongre üyesi üyesi oldu.

21 Eylül 2017 13:53
Paylaş

Her fırsatta Beşiktaş taraftarı olduğunu dile getiren İngiltere'nin Türkiye Büyükelçisi Richard Moore, siyah-beyazlı kulübün kongre üyesi oldu.

Beşiktaş başkanı Fikret Orman, bugün Vodafone Park'a gelerek kendisini ziyaret eden Richard Moore'a kongre üyelik kartını takdim etti. Fikret Orman, futbol takımının soyunma odasında gerçekleştirilen törende büyükelçiye isminin yazılı olduğu bir de forma hediye etti.

Orman, Büyükelçi Moore'un çok iyi bir Beşiktaşlı olduğunu ve onu kongre üyesi yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Büyükelçi Richard Moore ise Türkiye'de görev yapmaya başladığı dönemlerde, Beşiktaş futbol takımını İngiliz Gordon Milne çalıştırdığı için Beşiktaşlı olduğunu ifade etti. Moore, Beşiktaşlı olduğu için çok mutlu olduğunu ve son iki sezondaki şampiyonluk ile hayatının en güzel iki yılını yaşadığını sözlerine ekleyerek Fikret Orman'a teşekkür etti. (DHA)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

Kulp’taki istismar davasında tutuklu sanık kalmadı

SONRAKİ HABER

Antep Katliamı davası: Mahkeme hazırlıksızdı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...