21 Eylül 2017 11:51

Yoğun bakımdaki hastaya sigara vermeye soruşturma

Hemşirelerin yoğun bakımdaki hastaya sigara ve çakmak verip dalga geçtikleri görüntülerle ilgili Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü soruşturma başlattı.

Paylaş

Adapazarı’da özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde yatan yaşlı bir erkek hastaya çalışan hemşirelerin sigara ve çakmak vererek dalga geçtikleri görüntülerle ilgili Sakarya Sağlık İl Müdürlüğü soruşturma başlattı.

Adapazarı'da özel bir hastanede meydana gelen olayda, yoğun bakım ünitesinde yatan yaşlı bir erkek hastaya sigara veren hemşireler, dalga geçerken bir yanda da cep telefonu ile görüntü çekiyor. Önce sigarayı hastaya veren hemşireler daha sonra sigarayı alıp gülüşürken, daha sonra tekrar sigara ve çakmak veriyor. Ardından yeniden sigara ve çakmağı alan hemşiler kahkahalar atıyor. Sigarayı yakmak isteyen yaşlı hasta elinden sigara ve çakmak alınınca öfkelenip hemşirelere bağırıyor. 

Bu görüntülerin sosyal medyada ve internet sitelerinde yayınlanmasının ardından Sakarya Sağlık İl Müdürlüğü olayla ilgili soruşturma başlattı. (Sakarya/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Nevşin Mengü, CNN Türk’ten istifa etti

SONRAKİ HABER

Bakanlık tutuklu gazeteci sayısını açıklayamadı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...