İstanbul Adliyesinde çatışma: 1 yaralı

İstanbul Adliyesinin önündeki kafede cinayet davalı iki grup arasında çıkan çatışmada 1 kişi yaralandı.

21 Eylül 2017 07:33
Paylaş

Çağlayan'daki İstanbul Adliyesinde cinayet davalı iki grup arasında çatışma çıktı. 1 kişi yaralandı, 20 kişi de gözaltına alındı.

Sabah saatlerinde Adliyenin önündeki kafe bölgesinde, geniş alanda çıkan çatışma dakikalarca sürdü. Olaya polis havaya ateş açarak müdahale etti. 

Çatışmanın tarafları olarak ilk etapta suç örgütü olmakla suçlanan Sarallar ve Şahinler'in adı geçti ama iki grubun çatışmayla bağlantısı olmadığı ortaya çıktı. Cinayet davasının tarafları arasında çatışma yaşandığı öğrenildi. 

SİLAH SESLERİ YÜKSELDİ

Polisin olay yerindeki incelemesi sırasında,  adliye yakınındaki bazı sokaklardan silah sesi geldi. Bunun üzerine tekrar hareketlilik yaşandı. Bölgeye Özel Harekat Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler de geldi.  Polis ekiplerinin,  ara sokaklara kaçan şüphelilerin yakalanması için operasyon yaptı.

ADLİYEDE KOŞUŞTURMA

Bu arada adliye önünde yaşanan kavga sırasında yükselen silah sesleri adliyedekileri korkuttu. Adliyedeki bazı kişilerin panik içinde koşturduğu görüldü.

DHA'nın emniyet kaynaklarından aktardığına göre; grupların geçmişte Gaziosmanpaşa'da bir kafede çıkan silahlı kavganın tarafları. 

Çatışmanın ardından polis ekipleri 1'i tabancayla ateş açan kişi olmak üzere toplam 20 kişiyi gözaltına aldı. (HABER MERKEZİ)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

Halk ekonominin düzeleceğine inanmıyor

SONRAKİ HABER

23 Eylül’de Hasankeyf’te buluşuyorlar

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...