27 Temmuz 2012 04:50

Diyarbakır'da patlama: 2 asker yaşamını yitirdi

Lice İlçesi'nde bu sabah askeri aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamada biri astsubay biri er 2 asker yaşamını yitirdi.Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde sabah saat 07.00 sularında askeri aracın geçişi sırasında patlama meydana geldi. Lice İlçe merkezi ile İç Güvenlik Tugay Komuta

Diyarbakır'da patlama: 2 asker yaşamını yitirdi
Paylaş

Lice İlçesi'nde bu sabah askeri aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamada biri astsubay biri er 2 asker yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde sabah saat 07.00 sularında askeri aracın geçişi sırasında patlama meydana geldi. Lice İlçe merkezi ile İç Güvenlik Tugay Komutanlığı arasındaki yola yerleştirilen patlayıcının askeri aracın geçişi sırasında patladığı, en az 1 astsubay ile 1 er olmak üzere 2 askerin yaşamını yitirdiği ve 1 asker ile 1 sivil yurttaşın yaralandığı belirtildi. Yaralılar, ambulanslarla hastaneye sevk edilirken patlamanın yaşandığı yerde operasyon başlatıldı.

Lice-Bingöl karayolunda da askeri aracın geçişi sırasında patlamanın meydana geldiği öğrenildi. Ancak can kaybı ve yaralılar hakkında bilgi edinilemedi. (DİYARBAKIR)

ÖNCEKİ HABER

Madem binemeyecektim, neden yaptın?

SONRAKİ HABER

Grizu patlaması: 3 madenci öldü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...