20 Eylül 2017 20:27

Sevgilisi Hululu'dan ayrılan penguen 'aşk acısı' çekiyor

10 yıllık sevgilisi Midori tarafından daha genç bir penguen için terk edilen Grape-kun, yaşama anime karakteri Hululu ile tutunmuştu.

Paylaş

Japonya'nın Miyaşiro kentindeki Tobu Hayvanat Bahçesi'nde yaşayan yaşlı penguen Grape-kun, 10 yıllık ilişki yaşadığı dişi penguen Midori tarafından daha genç bir penguen için terk edildi.

Bir süre kalp kırıklığı yaşayan Grape-kun, aradığı aşkı Hululu adlı anime karakterinin karton maketinde buldu.

Yaşlı penguenin minyon yapılı ve siyah beyaz kıyafetli Hululu'ya aşık olduğu hayvanat bahçesi çalışanlarının dikkati sayasinde ortaya çıktı. Her geçen gün Hululu'yu daha uzun süre seyreden Grape-kun, bir süre sonra kur yapmaya başladı.

Penguenin duygularının gerçek olduğu, onun gaga ve kanat hareketlerinin gözlenmesiyle de doğrulandı. Bu gaga ve kanat hareketlerinin penguenlerce ilişkiye başlamak için hazır olduklarını belli etmek için kullanıldığı belirtildi.

Olayın duyulması üzerine Grape-kun hem Japonya hem de dünya çapında büyük üne kavuştu ve ziyaretçilerin ilgi odağı haline geldi.

TAYFUN ALARMI NEDENİYLE AYRILMAK ZORUNDA KALDILAR

Bölge için tayfun alarmı verilmesi üzerine Hululu'nun maketi yuvadan götürüldü. Yaşlı penguen sevgilisi Hululu'dan ayrılınca 'aşk acısı' çekmeye başladı.

Tobu Hayvanat Bahçesi aşk acısı çeken penguenin fotoğrafını 'Üzgünüz Grape-kun' mesajıyla paylaştı. (HABER MERKEZİ)

Kaynak: Sputnik

ÖNCEKİ HABER

Kaçak silah satışı yapan çiçekçi gözaltına alındı

SONRAKİ HABER

Saha içi, saha dışı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...