20 Eylül 2017 11:49

Star’da Kekeç-Taşgetiren tartışması rutine döndü!

Star Yazarları Ahmet Taşgetiren ile Ahmet Kekeç arasında Eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın 'kol saati' tartışması hız kesmeden sürüyor.

Paylaş

Hükümete yakın Star Yazarları Ahmet Taşgetiren ile Ahmet Kekeç arasında Eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın ABD’de görülen Reza Zarrab davasına dahil olmasıyla başlayan “kol saati” tartışması hız kesmeden sürüyor. Star yazarları Ahmet Taşgetiren ile köşe komşusu Ahmet Kekeç arasındaki tartışma artık rutine bağladı. Taşgetiren’in “Size mi düştü kol saatinin üzerine kapanmak?​” ifadesine Kekeç dün köşe yazısında yanıt verdi. “FETÖ tapesi dışında bir lafın yok mu senin?​” başlığıyla yazan Kekeç “Çirkinleşme potansiyeli yüksek bir kişiyle tartıştığımın farkındayım” dedi. Kekeç, yazının devamında 7 madde halinde Taşgetiren’le girişiği polemiği yazdı. Son maddede, “Kurnaz Bay Taşgetiren, “Kekeç’i gördünüz. Retweetleriyle onun katarına takılan isimleri de gördünüz” diyor...

Peki, retweetleriyle senin katarına takılan FETÖ’cüleri, HDP’lileri, PKK’lıları, CHP’lileri, Meral Akşener’cileri, yeminli Erdoğan düşmanlarını, Doğan Medya Grubu “memurlarını”nereye koyacağız? Bu “dayanışma fotoğrafı”ndan memnun musun?​” ifadelerini kullandı. Kekeç, Taşgetiren üzerinden Ertuğrul Özkök ile Taha Akyol’la ilgili de şunları yazdı: “Müjdemi isterim Ahmet Taşgetiren... “Eğitim seferberliği” için Erdoğan’a önerdiğin Ertuğrul Özkök, “uzun vadede” senin kazanacağını yazmış... Çünkü “vicdan, hukuk, adalet, insanlık” senin yanındaymış.

Hangi hukuk?

Özkök’le birlikte “eğitim seferberliği” katarına takmaya çalıştığın Taha Akyol’un hukuku mu? Hani, ilkokul mezunu bir marangozdan talimat alan HSYK düzenini “işte hukukun üstünlüğü” diye alkışlayan, bütün bir yargı trafiğini düzenleyen İbrahim Okur’u cilalayıp parlatıp “gerçek hukuk adamı” diye pazarlayan Taha Akyol...

O Taha Akyol’un hukuku mu?

Bu “hukuk”la mı kazanacaksınız?

FETÖ tapeleri dışında ne söylüyorsunuz ki, uzun vadede kazanacaklarınız, bizim hanemize “kayıp” olarak yazılsın?​” (MEYDA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Ayazağa'da park halindeki 2 otobüs ve 2 midibüs yandı

SONRAKİ HABER

Birleşmiş Milletler’den cinsel tacize karşı eylem planı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...