20 Eylül 2017 07:52

Kevin Durant’ten Twitter özrü

NBA yıldızı Kevin Durant, sahte hesap kullandığı iddiası ve eski takımına dair sözleri sebebiyle açıklama yaptı.

Paylaş

NBA’de Golden State Warriors forması giyen Kevin Durant, Twitter’daki açıklamalarına ilişkin özür diledi.

“Twitter’ı taraftarlarla etkileşime geçmek için kullanıyorum” diyen Durant, “Ancak bazen fazla ileri gidiyorum” diyerek “Eski koçum ve takımıma dair sarf ettiğim sözlerden dolayı pişmanım. Çocukça ve aptalcaydı. Bu yüzden özür diliyorum” ifadesini kullandı.

Kevin Durant, Oklahoma City Thunder’dan ayrılarak Warriors’a geçmesini eleştiren bir Twitter kullanıcısına yanıt vermiş ve “Organizasyonu ya da Billy Donovan için oynamayı sevmiyordu. Takım yeterince iyi değildi, sadece o ve Russ. Russ’ın takımda olmadığını düşünün, ne kadar kötü bir ekip olduğunu anlayacaksınız. KD onlarla şampiyonluk kazanamazdı” demişti.

Kevin Durant’in tweet’lerde kendisinden 3. tekil şahıs olarak bahsetmesi yıldız oyuncunun kendine yönelik eleştirilere yanıt vermek için sahte bir hesap kullandığı şüphesini akıllara getirdi. Durant buna dair verdiği yanıtta “Hayır, başka bir hesap yok. Öyle gözükmüş olabilir ama sadece ben konuşuyordum” iddiasında bulundu. Daha sonra Durant’in resmi hesabından farklı bir instagram hesabından da taraftarlara yanıt verdiği ortaya çıktı. Durant, ikinci hesabını doğruladı ancak bunun dostları ve ailesi için olduğunu söyledi.

Kevin Durant geçtiğimiz sezon Oklahoma City Thunder’dan ayrılarak geldiği Golden State Warriors’la şampiyonluğa ulaşmış ve finallerin en değerli oyuncusu seçilmişti. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Sınıftaki dolabın altında kalan Y. yoğun bakımda

SONRAKİ HABER

Nusaybin’de sokağa çıkma yasağı kalktı, Siirt’te başladı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...