20 Eylül 2017 05:18

Goran Dragic'e Drazen Petrovic'in forması hediye edildi

Slovenya'yla EuroBasket 2017 şampiyonluğu yaşayan Goran Dragic'e Drazen Petrovic'in annesi tarafından unutulmaz bir hediye verildi.

Paylaş

2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda Slovenya'yla şampiyonluk yaşayan ve turnuvanın en değerli oyuncusu seçilen Goran Dragic unutamayacağı bir hediyeyle ödüllendirildi.

Yugoslavya basketbolunun en büyük yıldızlarından Drazen Petrovic'in annesi, Dragic'e Hırvat kökenli basketbolcunun formasını hediye etti.

NBA'de New Jersey Nets forması giyerken 1993 yılında geçirdiği trafik kazasıyla yaşamını yitiren Petrovic'in 3 numaralı formasını alan Dragic, gözyaşlarına engel olamadı.

Dragic, "Bu hayatım boyunca aldığım en güzel hediyelerden biri. O benim idolümdü. Onun Yugoslavya ve dünya basketbolu için yaptıklarını hepimiz biliyoruz. 3 numaralı formasını giymek benim için onurdur" dedi.

Drazen Petrovic, Yugoslavya'da Cibona Zagreb, İspanya'da Real Madrid forması giydikten sonra NBA'de Portland Trail Blazers ve New Jersey Nets'te oynamıştı. 1.96'lık skorer guard, performansıyla NBA'e yabancı oyuncuları açan öncülerden biri olmuştu. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Deyrezzor'da Fırat'ın doğusuna geçen Suriye ordusu ilerliyor

SONRAKİ HABER

Edirne'de 112'ye asılsız ihbar yapan 2 kişiye 5'er ay hapis

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa