20 Eylül 2017 03:25

Sedat Peker, adına yapılan işkencenin görüntülerini paylaştı

Suç örgütü lideri olmaktan hüküm giyen Sedat Peker'e hakaret ettiği iddia edilen bir kişiye yapılan işkencenin görüntüleri paylaşıldı.

Paylaş

Suç örgütü lideri Sedat Peker'e hakaret ettiği iddia edilen bir kişiye, iki kişi tarafından bir aracın arkasında işkence edildiğine ilişkin görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Sedat Peker'in resmi Twitter hesabı bu paylaşımları retweet'ledi.

YouTube’da ‘FETÖ’ye uyup Sedat Peker’e hakaret eden pavyoncunun hazin sonu’ başlığıyla yayınlanan video daha sonra kaldırıldı.

Twitter’da ‘SP Burak Özkan’ isimli hesap videoyu, “REİSE ATIP TUTANLAR BU ÜLKEDE EN ÇOK KARDEŞİ OLAN ADAM OLDUĞUNU UNUTUMASINLAR..BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ..” mesajıyla Peker’in resmi hesabını etiketleyerek paylaştı. Peker’in resmi Twitter hesabı da bu tweet’i yeniden paylaştı.

PEKER ADINA İŞKENCE

Videoda kanlar içinde olduğu görülen bir kişi bir aracın arka koltuğunda iki kişi tarafından ‘Sedat Peker'e hakaret ettiği’ gerekçesiyle işkenceye uğruyor. İşkenceyle özür diletilen kişiye yönelik dayak ve küfür devam ediyor. Videoda son olarak bir kişinin “Atalım mı?​” dediği duyuluyor.

SAVCILARA HAREKETE GEÇME ÇAĞRISI

Sosyal medyada büyük tepkilere yol açan görüntülere ilişkin savcılara harekete geçme çağrısı yapıldı.

SEDAT PEKER'DEN İŞKENCE GÖRÜNTÜLERİ İÇİN AÇIKLAMA

Sedat Peker retweet ettiği işkence görüntülerine ilişkin yeni bir video çekerek resmi twitter hesabından yayımladı. Peker, “Şahsıma karşı sosyal medyada algı çalışmasını yapanlar aslında bu görüntülerdekinden çok daha fazla şiddeti bence hak ediyorlar” dedi. Sedat Peker şunları iddia etti:
“Bunu yapanlar benim yakınlarımsa kurmak istediğim yeni düzene destek olmayıp sadece köstek olduklarını bilmeliler. Eğer ki bunu yapanlar düşmanlarımsa onları da edebiyete kadar lanetlerim. Şahsıma karşı sosyal medyada algı çalışmasını yapanlar aslında bu görüntülerdekinden çok daha fazla şiddeti bence hak ediyorlar. Ancak kurmak istediğim yeni bir düzenim ve hayallerim var. Bu yüzden dolayı şiddeti reddediyorum."

ERDOĞAN'I DESTEKLİYOR, HERKESİ TEHDİT EDİYOR

Son dönemde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a desteğiyle dikkat çeken Sedat Peker, seçim dönemlerinde savurduğu ölüm tehditleriyle gündeme geliyor. Peker, barış imzacısı akademisyenleri de tehdit etmişti. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

'Bu kadınların değil devletin sınavı aslında'

SONRAKİ HABER

Gazetelerde 'Ne Var Ne Yok?' - 20 Eylül 2017 Çarşamba

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...