19 Eylül 2017 15:32

Bingöl Valiliği'nden düğün konvoyu uyarısı

Bingöl Valiliği, araçlarını durdurup halay çekerek trafikte aksamalara sebep olan düğün konvoyları hakkında yasal işlem başlatılacağını duyurdu.

Paylaş

Bingöl Valiliği, konu ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada düğün konvoylarının trafikte neden olduğu sorunlara dikkat çererek uyarıda bulundu. Kamuya ait alanlarda mevzuata aykırı hareket edenler hakkında yasal işlem başlatılacağı belirtilen açıklama şöyle:

"Ana Cadde, sokak ve kavşaklar kamuya ait olup bütün vatandaşların kullanımına ayrılan yerlerdir. Bu yerlerin düğün sonrası oluşturulan konvoylarla kapatılması, halay çekilmesi, klakson çalınarak gürültü edilmesi suretiyle kamunun istirahatini bozanların, mevzuata aykırı hareket edenlerin tespit edilmesi halinde, gerekli yasal işlemin yapılacağının bilinmesini, yasaların verdiği yetki ve görev çerçevesinde ve halka hizmet odaklı yürütülen bu denetim ve uygulamaların devam edeceği, sizlerin de vereceğiniz destek ve yardımlar ile yürütülen çalışmaların başarıya ulaşması ve sunulan hizmetin kalitesinin artması açısından önemlidir." (DHA)
 

ÖNCEKİ HABER

Süper Lig'den beş takım PFDK'ye sevk edildi

SONRAKİ HABER

İskeleden düşen inşaat işçisi yaralandı 

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa