19 Eylül 2017 07:57

Meral Akşener'den 'yeni parti' için 15 Ekim tarihi

Yeni sağ parti kurma çalışmalarını sürdüren Meral Akşener, partinin kuruluş tarihi olarak 15 Ekim'i hedeflediklerini söyledi.

Paylaş

MHP'den ihraç edilen ve yeni sağ parti kurma hazırlığında olan Meral Akşener, Fox Tv'de İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programına konuk oldu. Akşener, yeni partinin ilanı için 15 Ekim tarihini verdi.

"Yetiştiremeyebiliriz ancak Ekim ayının 15'inde çalışmaları tamamlamayı planlıyoruz" diyen Akşener, daha önce "kınalı el" olacağı iddia edilen parti logosu için "Bu benim işaretim oldu. Ancak partinin logosu değil" diye konuştu.

PARTİNİN ADI BELİRLENMEDİ

Akşener, partinin adının ne olacağına dairse "Partinin ismini belirlemedik daha. 30 seçenek var. Gerçekten henüz ben de bilmiyorum" yanıtını verdi.

2019'DA ADAY OLACAK MI?

2019'daki Cumhurbaşkanlığı adaylığı için konuşan Akşener "Arkadaşlarım bunu istiyorlar ama esas olan milletin gönlünde ne olduğu. Ona bakacağız. Partimiz kurulsun, çalışmalar başlasın" ifadesini kullandı. Akşener, "Erdoğan'ı yenebilecek misiniz?" sorusuna ise "Yeneceğime inanıyorum" yanıtını verdi.

'GENEL MERKEZ BİNASI BULAMIYORUZ, ERDOĞAN'DAN ÇEKİNİYORLAR'

Genel merkez binası bulmakta zorlandıklarını belirten Akşener "Kraldan çok kralcı insanlar türemiş" diyerek genel merkezi kiraya vermek için temasa geçtikleri kişilerin 'Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan çekindiklerini" söyledi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Youtube Neo-nazizme tepkiyi engelledi

SONRAKİ HABER

Köylünün suyunu ‘doğal mineralli’ yalanıyla satıyorlar

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...