19 Eylül 2017 07:26

Star’da ‘kol saati’ tartışması sürüyor 

Star Yazarları Ahmet Taşgetiren ile Ahmet Kekeç arasında Eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın 'kol saati’yle ilgili tartışması devam ediyor.

Paylaş

Hükümete yakın Star Yazarları Ahmet Taşgetiren ile Ahmet Kekeç arasında Eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın ABD’de görülen Reza Zarrab davasına dahil olmasıyla başlayan “kol saati” tartışması hız kesmeden sürüyor. 

Kekeç ile Taşgetiren arasında “yolsuzlukları hazmetmek” kavgası köşe yazılarında devam ediyor. Önceki gün Ahmet Kekeç Taşgetiren’in ismini ilk defa vererek yazdığı köşe yazısında “Hak ettiği neyse, bundan sonra onu alacaktır. Bay Taşgetiren’in ‘soda iç’ tavsiyesinin öncelikle kendisi için geçerli olduğunu düşünüyorum. Kaç yıldır yazılarını okuyorum; Erdoğan’la meselesini halledememiş ve onun tarz-ı siyasetini problem olarak gören bir hazımsız kişilik görüyorum. Hakikaten soda içmelidir” ifadelerini kullanmıştı. 

Taşgetiren köşesinde Kekeç’e yanıt verdi. Taşgetiren, “Söyleyeceğimi söyledim. Yüce Divan Türkiye’nin en yüksek yargısı. O gün FETÖ dolu ise bugün yargılansın kol saati ve müştemilatı. Size mi düştü kol saatinin üzerine kapanmak?​” dedi. (MEDYA SERVİSİ)

{{332716}} 

ÖNCEKİ HABER

Habur'da tatbikat sürüyor, alanı genişletildi

SONRAKİ HABER

TFF’den ‘yabancı’ mesajları: Kural aniden değişmez

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...