19 Eylül 2017 06:15

‘Sarılma terapisi uyguluyorum’ diyerek çocuğu istismar etti

Lise öğrencisini 'sarılma terapisi' bahanesiyle istismar eden Erdem B. serbest bırakıldı.

Paylaş

16 yaşındaki lise öğrencisi S.S.G.’yi göz falı ve sarılma terapisi bahanesiyle istismar eden 23 yaşındaki Erdem B. Şikayet üzerine gözaltına alındı. 

Hürriyet’ten Aziz Özen’in haberine göre; Erdem B. ifadesinde “Ben yaklaşık 500 kişiye bu tarz sarılma terapisi uyguladım. Bugüne kadar kimseden ses çıkmazken, bu kişiden bu yönde bir şikâyet olmuş. Ben bu iş için ücret almıyorum. Normalde başka insanlar yüksek ücret alır. İnsanlık namına bu işi ücretsiz yapıyorum." diye konuştu. Erdem B. ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

14 Ağustos’ta annesiyle birlikte polise başvuran ve pedagog eşliğinde ifade veren S.S.G, şunları söyledi:

GÜZELLİK MERKEZİ KARTI DAĞITIYOR

“İsminin Erdem olduğunu söyleyen kişi, güzellik merkezinin önünde ‘Yanlış anlamayın, çok güzel bir bayansınız’ diyerek güzellik merkezinin kartını uzattı. Ben kartı alarak güzellik merkezinin bulunduğu binaya doğru yöneldiğim esnada bu şahıs arkamdan yaklaşıp, ‘Fal bakıyorum. Sana da ücretsiz göz falı bakacağım’ dedi. Bana, psikologların ve psikiyatristlerin yapamadığı en iyi terapi yönteminin sarılma terapisi olduğunu söyledi.

Daha sonra çocuk, Erdem B’nin kendisine sarılıp öptüğünü anlattı ve korktuğu için bir şey yapmadığını söyledi. 

‘İNSANLIK NAMINA YAPTIM’

S.S.G.’nin şikâyeti üzerine İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Gözaltına alınan Erdem B. ifadesinde, “Ben yaklaşık 500 kişiye bu tarz sarılma terapisi uyguladım. Bugüne kadar kimseden ses çıkmazken, bu kişiden bu yönde bir şikâyet olmuş. Sarılma terapisinde birbirine sarılırsın. Terapi bittikten sonra herkes yoluna gider. Ben bu iş için ücret almıyorum. Normalde başka insanlar yüksek ücret alır. İnsanlık namına bu işi ücretsiz yapıyorum. Bu konuyla ilgili bir sertifikam ya da buna benzer belgem yoktur. Ben aynı zamanda göz falı da bakarım. Bu iş için de ücret almam. Ben kimseye şu ana kadar zorla sarılmadım. Zaten terapimin içerisinde de öpme tekniği yoktur. Bahse konu yerde iki kat üste çıkarak birine sarılmışlığım ya da öpmüşlüğüm yoktur. Ben kimseye tacizde bulunmadım” diyerek kendisini savundu. Erdem B. ifadesinin ardından serbest bırakıldı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

AKP'li Ensarioğlu'dan bağımsızlık referandumuna destek

SONRAKİ HABER

Çemberin çevresindeki topraklar

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...