18 Eylül 2017 23:31

Avrupa futbolunda hafta içi heyecanı: Barça 5'te 5 peşinde

Avrupa'da futbol heyecanı hafta içi maçlarıyla devam ediyor. Bugün İspanya, Almanya ve İtalya başta olmak üzere pek çok ligde zorlu maçlar oynanacak.

Paylaş

Avrupa liglerinde futbol heyecanı hafta içi maçlarıyla devam ediyor. 

İspanya La Liga’da sezona dörtte dörtle giren lider Barcelona, sahasında Eibar’ı ağırlıyor. Deplasmanda Getafe’yi 1-0 geri düştüğü maçta 2-1 yenmeyi başaran Katalan ekibiyle 6 puanlı Eibar’ın maçı saat 23.00’te oynanacak.

Barcelona’da Getafe maçında sakatlanan Ousmane Dembele’nin sahalardan 4 ay uzak kalacağı açıklanmıştı. Dembele’nin yokluğunda Lionel Messi ve Luis Suarez’le birlikte Gerard Deulofeu ve Paco Alcacer’e de büyük iş düşüyor.

La Liga’da günün diğer maçı 21.00’de Valencia ile Malaga arasında yapılacak.

BAYERN, ZORLU SCHALKE DEPLASMANINDA

Almanya Bundesliga’da 5. hafta heyecanı 19.30’da Mönchengladbach-Stuttgart maçıyla başlıyor. 21.30’da Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi Leipzig, Augsburg’a konuk olacak. Sezona kötü başlayan iki takım, Wolfsburg ve Werder Bremen karşılaşacak. Haftanın maçındaysa 9 puanla 3. ve 4. sırada yer alan Bayern Münih’le Schalke 04 karşılaşacak. Schalke’nin evi Veltins Arena’da yapılacak maç, bu sezon henüz futbolseverleri performansıyla ikna edemeyen Bayern Münih için kritik bir test olacak. Bayern, son deplasman maçında Hoffenheim’a 2-0 kaybetmişti.

KAYIPSIZ INTER BOLOGNA’DA

İtalya Serie A’da sezona kayıpsız giren 3 takımdan biri olan Inter, 5. haftayı Bologna deplasmanında açıyor. Napoli ve Juventus’la birlikte zirveyi paylaşan Milano ekibi, 4 puanla 13. sırada yer alan Bologna karşısında galibiyet serisini uzatmak istiyor. Maç, 21.45’te başlayacak. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Diyarbakır'ın son kalaycıları: 'Ölürsem bir meslek ölecek'

SONRAKİ HABER

Türkiye Kupası’nda 3. tur başlıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...