16 Eylül 2017 11:24

Dini kitap satma bahanesiyle 2 kadına tacizde bulundu

Düzce'de üniversiteli iki genç kadına dini kitap satmaya çalıştıktan sonra tacizde bulunduğu öne sürülen Cafer Ç., gözaltına alındı.

Paylaş

Olay, dün akşam saatlerinde meydana geldi. Cafer Ç., Düzce Üniversitesi'nde eğitim gören 20 yaşındaki F.M. ve 22 yaşındaki Z.K.'nin birlikte oturduğu Uzunmuşlar Mahallesi'ndeki evin kapı ziline bastı. Cafer Ç., kapıyı açan F.M.'ye iddiaya göre önce dini kitap satmaya çalıştı. Kızın almayacağını söylemesi üzerine de, "Seni okuyacağım" diyerek elinden tutup tacizde bulundu. F.M., kendisini kurtarıp kapıyı kapatarak içeri girdi. F.M. ve Z.K. bir süre sonra evden çıktı. Bina kapısının önünde bekleyen Cafer Ç., bu sefer de Z.K.'ye, 'Seni de okuyayım' diyerek aynı şekilde tacizde bulundu. İki kız kapıyı kapatıp tekrar içeri kaçarak polise haber verdi.

Polis ekibi, çok uzaklaşamayacaklarını düşündüğü şüpheli ve arkadaşını yakalamak için şikayette bulunan kızları da yanlarına alarak çevrede araştırma başlattı. F.M. ve Z.K., aynı mahallede şüphelileri gördü. Kızların teşhis ettiği Cafer Ç. ve arkadaşı S.Ç., polis tarafından yakalandı. Sivas'tan dini kitap satmak için geldiklerini söyleyen Cafer Ç. ve S.Ç., emniyete götürüldü. S.Ç. serbest bırakılırken, Cafer Ç. bugün adliyeye sevk edildi. (Düzce/DHA) 

ÖNCEKİ HABER

CHP’li avukatlar gözaltındaki Avukat Celal Çelik'le görüştü

SONRAKİ HABER

Tanrıkulu: Kırtasiye ihtiyaçlarını devlet karşılasın

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...