16 Eylül 2017 10:59

Nilüfer’de yamaç paraşütü yarışması başladı

Türkiye Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası’nın son etabı olan 'Nilüfer Hedef Yarışması', antrenman uçuşlarıyla başladı. 

Paylaş

Türkiye Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası’nın son etabı olan “Nilüfer Hedef Yarışması”, antrenman uçuşlarıyla başladı. Üç gün sürecek olan yarışmanın son gününde, Türkiye Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası’nın galibi belli olacak. 
 
Nilüfer Belediyesi ve Türkiye Hava Sporları Federasyonu (THSF) iş birliğiyle düzenlenen “Yamaç Paraşütü Nilüfer Hedef Yarışması” başladı. Nilüfer Belediyesi Fadıllı Havacılık Tesisleri’nde gerçekleşen Türkiye Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası’nın üçüncü ve son etabı olan “Nilüfer Hedef Yarışması”nda ilk gün, antrenman uçuşları yapıldı. Gölyazı ve Uluabat Gölü’nün eşsiz manzarası eşliğinde her bir pilotun 6’şar kez uçuş yaptığı antrenman uçuşlarında, renkli görüntüler de yaşandı. Yarışlarda, Türkiye’nin farklı illerinden 30 yamaç paraşütü pilotu, ferdi, kulüp ve kadınlar klasmanında belirlenen hedefe hatasız bir şekilde iniş yapabilmek için mücadele ediyor. 

Final yarışlarının yapılacağı 17 Eylül Pazar günü ayrıca, Türkiye Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonu da belli olacak. (Bursa/EVRENSEL)
 

ÖNCEKİ HABER

EMO: Kışın yaz saati ısrarından vazgeçilsin! 

SONRAKİ HABER

Ekmek ve Gül Kadın Dayanışma Derneğinin kursları başladı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...