16 Eylül 2017 10:19

Demirtaş’tan Twitter’dan iletişim kurma çağrısı

Demirtaş kendisiyle Twitter üzerinden iletişim kurulabileceğini belirterek ‘mutlaka kazanacağız’ mesajı verdi.

Paylaş

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, kendisiyle zaman zaman Twitter üzerinden iletişim kurulabileceğini belirterek, “Sağlığımın çok iyi, moralimin çok güçlü olduğunu bilmenizi isterim” dedi.

Tutuklu bulunan HDP lideri Demirtaş, 4 Kasım 2016’da gözaltına alındıktan sonra ilk kez Twitter üzerinden açıklamalarda bulundu. Demirtaş, zaman zaman Twitter üzerinden paylaşımlarda bulunacağını belirterek, aynı mecradan gönderilecek mesajların da kendisine iletileceğini ifade etti. Öncesinde Demirtaş’ın güncel konulara ilişkin açıklamaları partisi tarafından paylaşılıyordu.

Demirtaş’ın Twitter’dan paylaştığı mesaj şöyle:

“Merhaba değerli arkadaşlar. Zaman zaman buradan sizlere seslenmeye çalışacağım. Bana buradan ileteceğiniz görüş, öneri ve eleştirilerinizi arkadaşlarım derleyip bana iletecekler. Sağlığımın çok iyi, moralimin çok güçlü olduğunu bilmenizi isterim. Faşizm halklarımız üzerinde bir tehdit olmaktan çıkana dek, demokrasi ve özgürlük mücadelesini kararlı ve cesur bir şekilde yürüteceğiz. Hepinize kucak dolusu selamlarımı, sevgilerimi iletiyorum. Mutlaka kazanacağız...” (HABER MERKEZİ)
 

ÖNCEKİ HABER

Cumartesi Anneleri: Berfo Ana’nın bıraktığı yerden devam

SONRAKİ HABER

Çanakkale'de Gestaş'tan deniz ulaşımına zam

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...