15 Eylül 2017 23:00

Cimbom’un Kasımpaşa sınavı

Süper Lig’e iyi bir başlangıç yapan Galatasaray, 5. haftada Kasımpaşa’yla karşılaşıyor.

Paylaş

4 maç sonunda topladığı 10 puanla averajla son 2 sezonun şampiyonu Beşiktaş’ın önünde bulunan sarı kırmızılıların Türk Telekom Stadı’ndaki maçı dolu tribünler önünde oynaması bekleniyor.

SON GÜLEN KASIMPAŞA

Galatasaray, geçtiğimiz yıl Kasımpaşa’ya evinde 3-1 kaybetmişti. Bugüne kadar 25 kez karşılaşan iki takımın maçlarında Galatasaray 16, Kasımpaşa 4 galibiyet aldı.

Lige Alanyaspor galibiyetiyle başladıktan sonra Beşiktaş’la evinde 2-2 berabere kalan 3. haftada ise Akhisarspor’a deplasmanda kaybeden Kemal Özdeş’in öğrencileri 4. haftada Yeni Malatyaspor’u 3-2 yenerek moral depolamıştı. 4 maç sonunda 7 puanı bulunan ve 4. sırada yer alan Kasımpaşa, zorlu deplasmandan puan çıkararak iyi gidişatını sürdürmek istiyor.

Galatasaray gibi sezona çok sayıda transferle giren Kasımpaşa, hücum hattındaki Trezeguet, Markus Neumayr, Jhon Murillo gibi isimleriyle dikkat çekiyor.

FEGHOULİ 11’E DOĞRU

Igor Tudor’un ise Antalyaspor maçının sonunda forma şansı verdiği Sofiane Feghouli’yi bu kez 11’de sahaya sürmesi bekleniyor. Feghouli’nin kimin yerine 11’e dahil olacağı ise merak konusu. Feghouli’nin mevkilerinde oynayan Tolga Ciğerci ve Garry Rodrigues, sezona yaptıkları iyi başlangıçla dikkatleri üzerine çekmişti.

EN GOLCÜ İKİ TAKIM

11 golle ligin en golcü takımı olan Galatasaray’la, 9 gol kaydeden ve bu alanda lig ikincisi olan (Trabzonspor’la birlikte) Kasımpaşa’yı karşı karşıya getiren maç saat 20.00’de başlayacak. Müsabakada Cüneyt Çakır düdük çalacak.

GÜNÜN PROGRAMI

Süper  Lig’de günün diğer maçlarında program şöyle: 17.00 Yeni Malatyaspor-Bursaspor * 20.00 Akhisarspor-Karabükspor.
Türkiye TFF 1. Ligi’nde günün programı ise şöyle: 17.00 Boluspor-Adana Demirspor * Samsunspor-Altınordu * Adanaspor-Manisaspor.(SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Formda Messi Getafe deplasmanında

SONRAKİ HABER

Özel okul sayısı 10 kat, öğrenci sayısı 12 kat arttı!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...