13 Eylül 2017 14:24

Diş hekimini, erkek arkadaş şiddeti ölüme götürmüş

Antalya’da ağır yaralı halde bulunduktan sonra yaşamını yitiren diş hekimi Özgür Özen’in, erkek arkadaşı tarafından şiddet gördüğü ortaya çıktı.

Paylaş

Antalya’da geçen şubat ayında site bahçesinde ağır yaralı bulunup hastanede kurtarılamayan diş hekimi 38 yaşındaki Özgür Özen’in ölümüyle ilgili, erkek arkadaşı 39 yaşındaki Yücel Düzenli tutuklandı. Ömür boyu hapis cezası istemiyle hakkında dava açılan Düzenli’nin, kendisinden ayrılmak isteyen Özen’e sürekli şiddet uyguladığı öne sürüldü.

Antalya’da geçen 1 Şubat günü saat 21.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Şirinyalı Mahallesi Sinanoğlu Caddesi’ndeki 11 katlı apartmanın bahçesinde ağır yaralı olarak bulunan Özgür Özen’in vücudunda çok sayıda kırık olduğu tespit edildi. Polis olay sırasında Özen’in evinde bulunan Yücel Düzenli’yi gözaltına aldı. Hastanede tedaviye alınan Özgür Özen’in, yakınlarına, Yücel Düzenli’nin kendisine şiddet uyguladığını söylediği belirtildi. Özgür Özen hastaneye kaldırıldıktan birkaç saat sonra hayatını kaybetti. Tutuklanan Yücel Düzenli hakkında da, Antalya 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesinde ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı. İlk duruşmada savunma yapan Yücel Düzenli, “Aramızda Özgür’ün çocuklarının bakıcısı yüzünden tartışma çıktı. Sonra ben bilgisayarda video izlemeye başladım. Özgür ise yatağın üzerinde ağlıyordu. Sonra odadan çıkıp tuvalete gitti. Aradan zaman geçince dönmedi. Ses çıkmayınca evin her yerine baktım. Balkona çıktığımda ambulansı gördüm. Özgür balkondan atlarken ben yanında değildim” iddiasında bulundu. Düzenli darp iddialarını da reddetti. Özen’in ablası Özlem Demirel ise, Düzenli’nin kardeşini sürekli tehdit ettiğini söyledi. Özgür Özen’in çocuklarının bakıcısı da Özgür Özen’in sanıktan sürekli şiddet gördüğünü anlattı. Ayrıca sanık hakkında geçen ocak ayında bir başka kadına şiddet uygulamaktan soruşturma açıldığı, kadının şikayetinden vazgeçmesi üzerine dosyayla ilgili takipsizlik kararı verildiği kaydedildi. (Antalya/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Plajda bira içenlere para cezası kesildi

SONRAKİ HABER

İşçileri taşıyan traktöre kamyonet çarptı: 11 yaralı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa