11 Eylül 2017 17:12

Fındık işçilerine ateş edip 1 kişiyi öldüren kişi tutuklandı

Samsun'da fındak işçilerinin çadırına ateş ederek Perihan Akın'ın ölmesine sebep olan M.Y. tutuklandı.

Paylaş

Urfa'dan fındık işçisi olarak Samsun'a gelen ve çadırda kalan bir aileye yapılan ve 1 kadının öldüğü, 1 kadının da yaralandığı silahlı saldırı ile ilgili adliyeye sevk edilen M.Y. tutuklandı. M.Y. alkol ve uyuşturucunun etkisi altında av tüfeği ile ateş ederek olayı gerçekleştiğini iddia etti

 {{331691}}

Samsun'un Terme ilçesine, Şanlıurfa'dan fındık işçisi olarak gelen ve çadırda kalan bir aileye yapılan silahlı saldırıda 1 kadın öldü, 1 kadın da yaralandı. 3 şüpheli gözaltına alındı.

Olay Samsun'un Terme ilçesi Bafracalı Mahallesi'nde meydana geldi. Şanlıurfa'dan fındık işçisi olarak Bafracalı Mahallesi'nde gelen ve çadırda kalan ailelere kaldıkları yerin karşı tarafında bulunan Şuayipli Mahallesi tarafından kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce tüfeklerle ateş açıldı. Açılan ateş sonrasında aynı çadırda bulunan 36 yaşındaki Perihan Akın hayatını kaybederken 27 yaşındaki Nurcan Patak yaralandı. 

Jandarma tarafından başlatılan soruşturma sonucu 7 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan 3’ü savcılık tarafından serbest bırakılırken 4 kişi adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen 3 kişi nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakıldı. Cinayeti aldığı alkol ve uyuşturucunun etkisi altında av tüfeği ile ateş etme sonucu işlediğini iddia eden M.Y. ise tutuklandı. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

KESK ILO toplantısına katılmayacağını açıkladı

SONRAKİ HABER

Reza Zarrab, kelepçeli olarak mahkemeye çıktı: Suçsuzum 

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...