25 Temmuz 2012 09:31

Batman filmi kurbanları anıldı

ABD’nin Colorado’nun Aurora kentinde geçtiğimiz Salı günü meydana gelen sinema katliamında 12 kişi hayatını kaybetmiş, 58 kişi yaralanmıştı.Katliamdan sorumlu tutulan sanığın duruşması devam ederken, Batman filmlerinin ünlü aktörü Christian Bale katliamdan kurtulanları ziyaret etti. Bale, olaya anında müdahale ettikler

Batman filmi kurbanları anıldı
Paylaş

ABD’nin Colorado’nun Aurora kentinde geçtiğimiz Salı günü meydana gelen sinema katliamında 12 kişi hayatını kaybetmiş, 58 kişi yaralanmıştı.

Katliamdan sorumlu tutulan sanığın duruşması devam ederken, Batman filmlerinin ünlü aktörü Christian Bale katliamdan kurtulanları ziyaret etti. Bale, olaya anında müdahale ettikleri için sağlık görevlilerine ve polise teşekkür etti.   

Hem hastaneye hem de olayın gerçekleştiği sinema yakınlarındaki anıta ziyaret gerçekleştiren aktör, orada karşılaştığı yaralı ve yakınlarıyla el sıkıştı ve fotoğraf çektirdi.
bale, hastanede 2,5 saat kalarak yaralılarla ve doktorlarla konuştu.   

DURUŞMA SÜRÜYOR

Öte yandan, silahlı saldırıdan sorumlu tutulan James Holmes’un duruşması devam ediyor. Geçtiğimiz gün ilk kez hakim karşısına çıkan Holmes’un duruşmada olan biten hiçbir şeyden haberi yokmuş gibi sakin bir tavır takınması dikkat çekti.

Kritik durumları devam eden 58 yaralının tedavisi sürüyor. (DIŞ HABERLER)

ÖNCEKİ HABER

Suriye ile tüm sınır kapıları kapatılıyor

SONRAKİ HABER

NYT: El Kaide’nin amacı İslam devleti kurmak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...