11 Eylül 2017 08:11

8 yaşındaki çocuğa cinsel istismardan tutuklandı

29 yaşındaki Afganistan uyruklu şahıs, akrabası olan 8 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle tutuklandı.

Paylaş

Konya'da 29 yaşındaki Afganistan uyruklu A.R.T., akrabası olan 8 yaşındaki erkek çucuğuna bir pazar yerinin tuvaletinde cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

Olay, geçen 23 Ağustos günü merkez Konya'nın merkez Meram ilçesi Larende Caddesi'nde meydana geldi. 3 yıl önce ailesiyle birlikte Türkiye'ye gelen ve Konya'da yaşayan 8 yaşındaki M.D.T., iddiaya göre akrabası A.R.T. tarafından pazar yerindeki tuvaletlerde cinsel istismara maruz kaldı. M.D.T.'nin durumu ailesine anlatması üzerine babası polise şikayette bulundu. 

Şikayetin ardından polis geçen 25 Ağustos günü A.R.T.'yi gözaltına alındı. Suçlamaları kabul etmeyen A.R.T.'nin ilk ifadesinde, ''Ben 1 yıldır Konya'da yaşıyorum. Türkiye'ye kaçak yollarla geldim. Benden şikayetçi olan baba ve oğlunu tanıyorum. Daha önce evlerine gitmişliğim var. Bahse geçen olay günü ağabeyimle birlikte M.D.T.'nin evlerine misafirliğe gittik. Ağabeyimin çocukları cips istedi. Onları alıp bakkala gidecekken M.D.T. de gelmek istedi. Onu da alıp bakkala gittik. Onlara cips alıp tekrar evlerine bıraktım. Bir süre sonra ben de evime gittim. Başka bir şey yapmadım. Suçlamaları kabul etmiyorum. Bana iftira atıyorlar. Ben de şikayetçiyim" dediği öğrenildi. 

Yapılan sorgulamanın ardından adliyeye sevk edilen A.R.T., 'çocuğa cinsel istismar' suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. (Konya/DHA)

ÖNCEKİ HABER

'Adalet Yürüyüşü, Çağlayan'ın tutuklanmasına zemin yarattı'

SONRAKİ HABER

Herakles Lahdi, 'Yorgun Herakles'e komşu olacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...