10 Eylül 2017 11:43

Doğan'dan 'zaten hiç kimse Erdoğan’a benzeyemez' savunması

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a benzemediği için eleştirilen büstü 'Zaten hiç kimse Erdoğan’a benzeyemez' diye savundu.

Paylaş

Kocaeli'de bulunan 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anıt Parkı'ndaki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan büstü, 'Büst Erdoğan'a benzemiyor' tartışması başlattı.

Gazete Habertürk'ten Caner Aktan'ın haberine göre büstün Erdoğan’a benzemediği iddialarını değerlendiren İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, “Zaten hiç kimse Erdoğan’a benzeyemez. Yapıtlar. yaşadığımız acıları unutmamak için birer simge gibi. Yüzde 100 benzeyecek gibi bir durum söz konusu değil. Bir başka parka daha, uzun adam heykeli diktik. O da benzemiyor. Ama bir simgeyi ifade ediyor. Bu tür çalışmalara böyle bakmak lazım” dedi.

CHP İzmit İlçe Başkanı Ümit Küçükkaya ise “İzmit Belediyesi’nin milyonluk bütçesi var ama gelin görün ki ortaya çıkan çalışma bir trajedi. Büstün Erdoğan’la yakından uzaktan ilgisi yok. İzmit Belediyesi yetkilileri metal yorgunluğu içinde” diye konuştu. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Niğde’de bir kadının cansız bedeni bulundu

SONRAKİ HABER

Eskişehir’de eğitim örgütleri: İtirazımız var

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...