10 Eylül 2017 11:24

Mermiden şans eseri kurtuldu: İlla birinin ölmesi mi lazım?

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde yaşayan 14 yaşındaki Emrullah Cemiloğlu yorgun mermiden şans eseri kurtuldu.

Paylaş

Reyhanlı'da yaşayan Ecevit Cemiloğlu'nun, Belediye Binasının yanındaki işyerinin önüne park ettiği otomobilini oğlu Emrullah Cemiloğlu temizlemeye başladı. Temizlik bittikten sonra oğlunun yanına gelen Cemiloğlu, otomobilinin tavanına saplanmış mermi çekirdeğini görünce polise haber verdi. Sevk edilen polis ekibi, araçta inceleme yaparak, mermiyi balistik inceleme için götürdü.

İlçede düğünlerde havaya ateş açıldığını aracına isabet eden yorgun merminin de bunlardan biri olabileceğini belirten Ecevit Cemiloğlu, şöyle dedi:

"Oğlum otomobilde temizlik yapıyordu. Hatta mermiyi fark ettiğimizde bana biraz önce bir ses duyduğunu ancak, anlam veremediğini de söyledi. Çok şükür otomobile geldi. Oğluma da gelebilirdi. Tüm yetkililere sesleniyorum; düğünlerde silah sıkılmaması konusunda gerekli önlemler alınsın. mutlaka birilerinin ölmesi mi lazım?"

Emrullah Cemiloğlu ise, temizlik yaparken duyduğu sesi babasına söylemeye hazırlandığını anlatırken, "Duyduğum sesin ne olduğunu bilmiyordum. İşyerini kapatıp otomobile binerken merminin tavanda olduğunu fark ettik. Düğünlerde silah sıkılmasın insanların canı yanmasın" diye konuştu. (Hatay/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Özensiz haberler yeni cinsel saldırılara davetiye çıkarır

SONRAKİ HABER

Barış Mitingi: Barış ve adalet için direnişi büyütelim

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...