'Cizreli Mehmet', Anne-Marie ile aynı sahnede buluştu

Anne-Marie'nin 'Rockabye' şarkısını söyleyerek sosyal medya şöhreti olan Mehmet Ali Şulan, İngiliz yıldızla birlikte sahneye çıktı.

10 Eylül 2017 11:01
Paylaş

Dünyaca ünlü şarkıcı Anne-Marie'nin 'Rockabye' şarkısını söyleyerek sosyal medya şöhreti olan Mehmet Ali Şulan, Türkiye'ye gelen İngiliz şarkıcıyla sahneye çıkarak düet yaptı. Şulan, "Hayaldi gerçek oldu" dedi.

"Cizreli" lakabıyla tanınan Mehmet Ali Şulan'ın Anne-Marie'nin 'Rockabye' şarkısına çektiği video Youtube'da 12 milyon kez izlenmişti.

Sosyal medyada büyük beğeni toplayan videodan sonra meşhur olan ve Şırnak'ın Cizre ilçesinde yaşayan Şulan, "Bu kadar çok beğenileceğini bilmiyordum. Çok beğenildi ve sevildi. Sağolsunlar" demişti.

Anne-Marie'nin Türkiye'ye geleceğini öğrendiğini söyleyen Şulan, "Onunla beraber sahneye çıkmak istiyorum, ama en çok da insanlar istiyor. Bu konuda şu an bana gelen binlerce mesaj var. 'Mehmet bey sahnede olacak mısınız' diye soruyorlar" diye konuşmuştu.

"Kısmet, sahneye çıkma teklifi gelse fena olmazdı. Sonuçta Türkiye benimle tanıdı Anne Marie'yi ve aynı zamanda ben de onunla tanındım" diyen 31 yaşındaki Şulan'a Marie'den teklif gelmişti.  Anne-Marie, Instagram'dan Şulan'a mesaj atarak, "Yarın İstanbul'da benimle birlikte 'Rockabye' şarkısını söylemek ister misin?" dedi.

Şulan, Marie'nin bu teklifini sosyal medyadan duyurdu. Teklifin ardından yola çıkan Şulan, dün akşam Babylon Soundgarden’da konser veren Anne-Marie ile 'Rockabye' isimli şarkıyı birlikte söyleyerek düet yaptı.

CİZRELİ MEHMET SAHNEYE UZANAN SÜRECİ ANLATTI

Cizre’den İstanbul’a zorlukla uçak bileti bulduğunu söyleyen Mehmet Ali Şulan, “Bana yazdığı mesajdan haberim yoktu, internete girmemiştim. Bana ‘fake’ hesaplar iletti. Aynı gün uçak yoktu, uçağa binmem zor oldu. Yedeklerden yer bulabildim” dedi. Konserde yaşadığı heyecanı anlatan Şulan, “Çok güzeldi, yaşadıklarımı anlatmakta zorlanıyorum. Şahane bir duygu. Heyecan vardı ama o atmosferi gördükten sonra gayet güzeldi” dedi.

PROVA YAPMADAN ÇIKTIM

10 senedir müzisyenlik yaptığını ve sahne deneyiminin olduğunu belirten Şulan, “Konser öncesi konuştuk. Hasret giderdik. Prova yapmadan direkt çıktık. Ona rağmen güzeldi. İlk defa büyük bir sahneye çıktım” şeklinde konuştu. (KÜLTÜR SERVİSİ)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

Almanya muhalefeti: Türkiye hükümeti ölçüyü kaçırıyor

SONRAKİ HABER

Özensiz haberler yeni cinsel saldırılara davetiye çıkarır

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...