08 Eylül 2017 22:17

Trabzonspor’un transferleri Sosa ile Volkan Trabzon’a geldi

Trabzonspor’un yeni transferleri Jose Sosa ile Volkan Şen, gece geç saatlerde Trabzon’a geldi.

Paylaş

Trabzonspor’un yeni transferleri Jose Sosa ile Volkan Şen, gece geç saatlerde Trabzon’a geldi.

Bordo mavililerin AC Milan takımından satın alma opsiyonlu kiraladığı Jose Sosa ile yeniden kadrosuna kattığı eski oyuncusu Volkan Şen, İstanbul’da Başkan Muharrem Usta ile yapılan görüşmelerin ardından gece geç saatlerde Trabzon’a geldi. 

Saat 00.45’te Trabzon Havalimanı Dış Hatlar Gelen Yolcu kısmından çıkış yapan futbolcuları çok sayıda taraftar tezahüratlar eşliğinde karşıladı. Sosa ile Volkan, daha sonra kendilerini bekleyen kulübe ait araçla Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ne geçti. Bugün saat 11.00’de yeni transferler Sosa, Volkan Şen ve Hubocan için Şenol Güneş Kompleksi’nde imza töreni düzenlenecek.

SOSA SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALIK

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş.'den konuyla ilgili olarak Kamuyu Aydınlatma Platformu’na gönderilen yazıda, “Profesyonel futbolcu Jose Ernesto Sosa'nın geçici transferi konusunda AC Milan kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; AC Milan kulübüne geçici transfer bedeli olarak 1 milyon 350 bin Euro ödenecektir. Şirketimiz 15.01.2018 tarihine kadar 3 milyon 400 bin Euro bedelle, futbolcunun kesin transferi için satın alma hakkına sahiptir. Profesyonel futbolcu Jose Ernesto Sosa ile Şirketimiz arasında geçici transfer sözleşmesi yapılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre; oyuncuya 2017-2018 sezonu ilk yarı dönemi için 1 milyon 620 bin Euro garanti ücret ödenecektir. Futbolcunun kesin transferi için, Şirketimizce satın alma hakkının kullanılması halinde, futbolcuya devam eden sezonlar için 2017-18 sezonu ikinci yarısı için 1 milyon 620 bin Euro garanti ücret, 2018-19 sezonu için 3 milyon 320 bin Euro garanti ücret, 2019-20 sezonu için 3 milyon 240 bin Euro garanti ücret ödenecektir” ifadelerine yer verildi.

VOLKAN ŞEN’LE 2 YILLIK ANLAŞMA

Bordo mavili kulüpten KAP’a yapılan bir başka açıklamada ise, “Profesyonel futbolcu Volkan Şen ile 2018-19 futbol sezonu sonuna kadar (2 yıllık) anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre oyuncuya; 2017-18 ve 2018-19 futbol sezonları için 850 bin avro garanti ücret ödenecektir” denildi. (DHA)
 

ÖNCEKİ HABER

Irma Küba ve Bahamalar'ın ardından ABD'de doğru ilerliyor

SONRAKİ HABER

Milyonfest'in ilk gününde yıldızlar sahne aldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa