08 Eylül 2017 15:05

CHP'li Mahmut Tanal'ın aracına saldırı

Sosyal medyada hedef gösterilen CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’ın aracına saldırı düzenlendi.

Paylaş

Sosyal medyada hedef gösterilen ve bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul'daki evine yaklaşık bir kilometre uzaklıktaki mevkide saldırıya uğrayan Tanal, bunun bir hırsızlık vakası olamayacağına ifade etti. Aracın içinden hiçbir şey karıştırılmadığını, dağıtılmadığını dile getiren Tanal, olayı şöyle anlattı:

“Saldırının bir gün öncesi arabayı evime park ettiğim esnada sokakta elektrikler kesikti. Sokakta elektrikler kesik diye gerekli yerlere de şikâyet kaydı oluşturdum. Sonrasında akşam kapımın önüne bıraktığım aracımı ertesi gün öğlen camı kırılmış şekilde buldum. Başta hırsızlık olduğunu düşündüm. Ancak polis olay mahalline geldikten sonra, arabada bulunan özel eşyalarıma hiç dokunulmadığı karıştırılmadığı, yerinden oynatılmadığı, ikinci cep telefonumun dahi alınmadığı tespit etti. Bu bir hırsızlık vakası olamaz. Saldırının günlerdir maruz kaldığım tehdit ve hakaretler ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Sokak lambaları tesadüfen mi kesikti, Cumhurbaşkanına bir kilometreden az uzaklıkta bir mevkide oturuyorum. Bu konunun aydınlatılmasını istiyorum. Bu saldırı Cumhurbaşkanına da olabilirdi.”

Öte yandan Tanal, kendisine sosyal medya hesabından küfreden, hakaret eden ve polis memuru olduğu tahmin edilen şahsı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayet ettiğini söyledi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Emek Bizim, Grand Pera AVM’yi anlattı: Grand Pera Yalnızlığı

SONRAKİ HABER

Ahmet Şık’a Raif Bedevi Cesur Gazeteciler Ödülü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...