08 Eylül 2017 12:56

Milli eğitim müdürlüklerine 'talimat' niteliğinde çağrı

Milli eğitim müdürlüklerine Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu’nu tarafından 'talimat' niteliğinde yazı gönderildi.

Paylaş

Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu’nun başlattığı burs kampanyasına katılım için bütün illerin milli eğitim müdürlüklerine talimat niteliğinde yazı gönderildi.  

Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu, üyeleri olan şehit, gazi, güvenlik korucularının üniversitede okuyan çocuklarının eğitim ve burs ihtiyaçlarını karşılanması için yardım kampanyası başlattı. Ankara Valiliği’nin onayı ile başlatılan kampanya için İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü de  katılım çağrısı yapıldı. Yazıda, konfederasyonun Türkiye genelinde bir yıl süre ile yardım kampanyasının başlatıldığı belirtilerek, ilçelerdeki okullara kampanyanın duyurulması istedi.

Konfederasyon Başkanı Ziya Sözen ise CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun İnsansız Hava Araçlarının (İHA) bölge illerinde kullanılmasını eleştirmesine karşı “Allah cezanızı verecek” değerlendirmesinde bulunmuştu. (Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

MEB’in protokolleri Meclis gündeminde

SONRAKİ HABER

Arıcılar borçlarının ertelenmesini istiyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...