'Hero' tişörtünden gözaltına alınan gence yarı çıplak sorgu

‘Hero’ gözaltıları devam ediyor. Antalya’da bir genç, tişörtü nedeniyle gözaltına alındı.

08 Eylül 2017 07:03
Paylaş

Antalya'da 24 yaşındaki B.Ö., 'Hero' yazılı tişört giydiği gerekçesiyle gözaltına alındı. Polis merkezine götürülen ve üzerindeki tişörtü çıkarılan B.Ö., 3 saat boyunca yarı çıplak ifade verdi.

Polisi harekete geçiren olay, Kaleiçi Yat Limanı'nda saat 20.00'de meydana geldi. Yat Limanı'nda bir kişinin 'Hero' yazılı tişört giydiğinin ihbar edilmesi üzerine çok sayıda polis sevk edildi. Liman içerisinde gözaltına alınan Akdeniz Üniversitesi öğrencisi B.Ö., sorgu için Yenikapı Polis Merkezi'ne götürüldü.

Üzerindeki tişört çıkarılarak polis merkezinde yarı çıplak ifadesi alınan B.Ö.'ye, gözaltına alınma gerekçesinin giydiği tişörtteki 'Hero' ibaresi olduğu anlatıldı. Neden bu tişörtü giydiği sorulan B.Ö., Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bir bağı olmadığını, İzmir'de oturduğunu ve Akdeniz Üniversitesi'nde turizm bölümünde öğrenci olduğunu söyledi.

Yaklaşık 3 saat polis merkezinde ifade veren B.Ö., daha sonra sağlık kontrolü için Ticaret Borsası Semt Polikliniği'ne götürüldü. B.Ö. üst kısmı çıplak halde polis aracına bindirildi. B.Ö.'yü sağlık kontrolü için semt polikliniğine götüren polis ekipleri, poliklinik girişinde “Rahatsız oluyor” diyerek görüntü alınmasına izin vermedi.

Sağlık kontrolünün ardından tekrar Yenikapı Polis Merkezi'ne götürülen B.Ö., sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. (DHA)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

İstanbul'da okul servis ücretlerine yüzde 12.7'lik zam

SONRAKİ HABER

Irma Kasırgası yoluna devam ediyor: Ölü sayısı 14

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...