07 Eylül 2017 20:29

Galatasaray, Latovlevici'yi KAP'a bildirdi

Galatasaray, Iasmin Latovlevici'yi kadrosuna kattığı KAP'a bildirdi.

Paylaş

Galatasaray, Kardemir Karabükspor'dan Iasmin Latovlevici'yi kadrosuna kattığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Sarı-kırmızılılar bu transfer için Karabük ekibine 550 bin avro bonservis bedeli ödeyecek.

Oyuncu ile 1+1 yıllık sözleşme imzalayan Galatasaray, oyuncuya yıllık net 750 bin Euro ve oyuncunun forma giydiği Süper Lig maçlarında takımın alacağı her puan için 4 bin avro prim verecek. Ayrıca Rumen oyuncu sözleşme süresince şampiyonluğun kazanıldığı her bir sezonda puan başı primlerin yüzde 25'i tutarında ek prim kazanacak. Bunlara ek olarak, Latovlevici 2017/2018 sezonunda 18 resmi müsabakada forma giyerse, sözleşmesindeki opsiyon devreye girecek.

Sarı-kırmızılı kulübün KAP'a yaptığı açıklamanın tamamı şu şekilde:

"Profesyonel futbolcu Iasmin Latovlevici ve kulübü Kardemir Karabükspor Kulübü Derneği ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne net 550,000 avro tutarında transfer tazminatı ödenecektir. Futbolcu ile 2017-2018 futbol sezonu için net 750.000 avro sabit transfer ücreti ödenmek üzere anlaşılmıştır. Ayrıca futbolcunun forma giydiği TFF Süper Lig müsabakalarında takımın alacağı her bir puan için 4.000 avro prim ödenecektir. İlaveten, sözleşme süresince şampiyonluğun kazanıldığı her bir sezonda oyuncuya hak etmiş olduğu puan başı primlerin %25'i tutarında ek prim ödenecektir. 

Oyuncunun 2017/2018 sezonunda 18 resmi müsabakada (TFF Süper Lig ve Türkiye Kupası müsabakaları) forma giymesi halinde sözleşme aynı mali şartlarda 2018-2019 sezonunda da geçerli olacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." (DHA)
 

ÖNCEKİ HABER

Taş ocağında taş çukuruna düşen işçi hayatını kaybetti

SONRAKİ HABER

Alman milletvekilleri, bugün Konya'ya gidiyor 

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...