07 Eylül 2017 10:51

Düğüne ambulans konvoyuyla giden personele soruşturma

Samsun Bafra'da nöbette olan 112 Acil Servis ambulanslarıyla sünnet düğününe giden personel hakkında soruşturma başlatıldı.

Paylaş

Samsun'un Bafra ilçesinde geçen 3 Eylül'de nöbette olan 112 Acil Servis ekiplerinin ambulansla sünnet düğününe gitmeleri nedeniyle soruşturma başlatıldı.

Bafra'da geçen 3 Eylül tarihinde meydana gelen olayda nöbette olan 112 Acil Servisi'nden 9 kişi, 3 ambulansla mesai arkadaşları Erkan Kaya'nın otizm hastası olan oğlunun sünnet düğününe gitti. Düğünün yapıldığı Bafra İlçesi Ali Kale Turistik Tesisleri'nin önünden o sırada Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel makam aracıyla geçti. Ambulansları peş peşe park halinde gören Kaymakam Türkel, görüntülerini çektirerek İl Sağlık Müdürü Yusuf Güney'e gönderdi.

Konu ile ilgili açıklama yapan İl Sağlık Müdürü Yusuf Güney, “Komuta merkezinden izin alıp almadıklarını bilmiyorum. Araştıracağız. Burada kim suçlu ise o ceza alacaktır. Düğün salonuna gitmeleri ya da dışarıda yemek yemeleri kesinlikle yasaktır. Görev yerini terk etmek için izin istemek de ayrı bir suçtur. Komuta merkezi izin vermişse o da suç işlemiştir. Bu konu hakkında soruşturma başlatılacaktır” dedi.

Düğün sahibi olan ve aynı ekipte görev yapan baba Erkan Kaya ise, “Olay beni çok üzdü. Eğer arkadaşlarım ceza alırsa vicdanen rahatsız olurum” diye konuştu. (Samsun/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Prof. Dr. Şerif Mardin için cenaze töreni düzenlendi

SONRAKİ HABER

'Kentsel Dönüşüm' sürüyor: Alipaşa Yas Evi de yıkıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...